BRÅKMAKER: Zooey Deschanel ble ofte sendt til rektor, og utviklet et spesielt forhold til en tropisk fisk. Foto: Stella Pictures
BRÅKMAKER: Zooey Deschanel ble ofte sendt til rektor, og utviklet et spesielt forhold til en tropisk fisk. Foto: Stella PicturesVis mer

- Min søster er en alien

Det trodde Hollywoods "merkeligste" skuespiller.

SEHER.NO: Hun blir av mange sett på som Hollywoods rareste skuespiller, og prestasjonene hennes på film har også vært tema for diskusjon hos mange. Enkelte elsker henne, men hun har også vært nominert til en "Razzie Award", der de dårligste skuespillerprestasjonene kåres.

I januar var Zooey Deschanel (29) nominert i den mindre prestisjefylte kategorien "Verste skuespillerinne".

I et intervju med Daily mail, åpner skuespilleren seg nå opp, og forteller om hennes barndom, som også kan sees på som noe merkelig.

Da Deschanel vokste opp, trodde hun nemlig at sin egen søster var en alien fra planeten Neptun, som hadde blitt sendt til jorda for å drepe henne.

- Det trodde jeg fordi søsteren min Emily overbeviste meg om det da jeg var liten. Jeg tror hun hadde sett filmen "Invasion of the body snatchers" og at fantastien hennes løp av sted. Det er fortsatt en del av meg som tror hun er en alien, sier Zooey.

Og ikke nok med det. På barneskolen fikk hun er noe spesielt forhold til en tropisk fisk, hevder Deschanel.

- Jeg var nok litt av en trøbbelmaker. Jeg forsto ikke hvordan man skulle reagere på erting, så det endte med at jeg slo medelevene mine med en blyant og ble sendt til rektors kontor. Der var det et stort akvarium. Jeg var så ofte på det kontoret at jeg ble veldig godt kjent med den fisken.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Nå skal verstingene kåres