KONTROVERSIELL: Skuespillerinnen har skrevet flere bøker om autisme og er en av de mer kontroversielle talspersonene for utviklingsforstyrrelsen.  Foto: All Over Press
KONTROVERSIELL: Skuespillerinnen har skrevet flere bøker om autisme og er en av de mer kontroversielle talspersonene for utviklingsforstyrrelsen. Foto: All Over PressVis mer

- Min sønn er ikke lenger autist

Jenny McCarthy hevder hun har klart å helbrede sønnen.

SEHER.NO: Skuespiller og modell Jenny McCarthys (36) sønn, Evan (6), ble diagnosert med autisme i 2005.

Men nå hevder skuespillerinnen at hun har klart å helbrede sønnen, skriver Us Magazine.

McCarthy, som siden diagnosen har holdt sønnen på en streng hvete- og melkeproduktfri diett, tror det var en MMR-vaksine sønnen fikk som som gjorde han autistisk.

- Før vaksinen elsket han å kose. Etter vaksinen var det som om noen hadde kommet ned og stjålet han, sier hun.

Skuespillerinnen har i flere år vært en av de mest ivrige talspersonene for autisme, og har deltatt i flere kontroversielle debatter vedrørende temaet.

I tillegg har hun skrevet 5 bestselgende bøker, som har tatt opp svært kontroversielle temaer vedrørende utviklingsforstyrrelsen, hvor hun også beskriver metoder man kan bruke for å helbrede autisme. 

Flere leger innen området har på sin side kritisert McCarthy for at hun skaper frykt rundt barnevaksiner.

Men skuespillerinnen, som er sammen med moromann Jim Carrey (46), nekter hardnakket for at hun gjør noe galt, og sier at det var en gave fra Gud da sønnen for første gang viste tegn på å "bli frisk".

- Jeg hørte Evan le da han så SpongeBob på tv. Jeg hoppet opp på sengen og begynte å skrike. Da han tilslutt klemte meg, ba jeg "kjære Gud, ikke la dette være den eneste gangen", forteller hun.

Ifølge McCarthy lagde hun en "pakt" med Gud da hun fikk vite om sønnens autisme.

- Jeg lagde en avtale med Gud. Du fikser gutten min, viser meg hvordan og så skal jeg fortelle verden hvordan jeg gjorde det, sier hun.

Skuespillerinnen har til og med diskutert temaet med presidentkandidat John McCain, som egentlig skulle ta opp temaet vedrørende autisme under onsdagens debatt.

Dessverre ombestemte han seg i siste sekund, da temaet ble for kontroversielt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Kjøpte sønnen strippestang