I SORG: Rio Ferdinand mistet kona Rebecca Ellison til kreft. Her fra en filmpremiere i 2009. Foto: NTB Scanpix
I SORG: Rio Ferdinand mistet kona Rebecca Ellison til kreft. Her fra en filmpremiere i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Min sjelevenn gikk bort i går

Fotballspiller Rio Ferdinand i sorg etter konas død.

Publisert

SEOGHØR.NO: Queens Park Rangers-spiller Rio Ferdinand (36) bekrefter i et innlegg på klubbens hjemmeside at kona Rebecca Ellison er gått bort, bare 34 år gammel:

«Min sjelevenn gikk bort i går. Rebecca, min fantastiske kone, sovnet stille inn etter kort tids kamp mot kreften på Royal Marsden Hospital i London. Hun var en fantastisk og elskverdig mor til våre tre vakre barn. Hun kommer til å bli savnet som kone, søster, tante, datter og barnebarn. Hun vil fortsette å leve gjennom minnene, som en guide og inspirasjon», skriver enkemannen.

Les hele innlegget her (ekstern lenke).

 

Beckham kondolerte

Rio Ferdinand spilte i Manchester United i perioden 2002 til 2014, side om side med blant andre David Beckham (40). De to britiske fotballspillerne fikk god kontakt både på og utenfor banen, og det var med sorg at Beckham mottok dødsbudskapet på sin egen 40-årsdag:

NÆRE VENNER: Rio Ferdinand og David Beckham spilte side om side i Manchester United i perioden 2002 til 2003. Her på sidelinjen under forberedelsene til en landskamp mot USA i 2010. Beckham har uttrykt sin sorg og kondolanse via sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
NÆRE VENNER: Rio Ferdinand og David Beckham spilte side om side i Manchester United i perioden 2002 til 2003. Her på sidelinjen under forberedelsene til en landskamp mot USA i 2010. Beckham har uttrykt sin sorg og kondolanse via sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Victoria og jeg er utrolig lei oss over å høre at Rebecca Ferdinand er gått bort. Våre tanker er med Rio, deres barn og Rebeccas familie i denne tiden».

Victoria & I are very sad to about the passing of Rebecca Ferdinand. Our thoughts are with Rio, their children and Rebecca's family at this time.

Posted by David Beckham on Saturday, May 2, 2015

Rebecca og Rio giftet seg i 2009, og fikk barna Lorenz (9), Tate (6) og Tia (4) sammen.

Ifølge The Guardian døde Rebecca av brystkreft.

LES OGSÅ: Slik kom Rio Ferdinand over vrakingen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer