VELSIGNE CATHERINE: - Gud velsigne henne for at hun elsker eldre menn, og noen fantastiske forbedringer har skjedd de siste årene. Foto: All Over Press
VELSIGNE CATHERINE: - Gud velsigne henne for at hun elsker eldre menn, og noen fantastiske forbedringer har skjedd de siste årene. Foto: All Over PressVis mer

- Min sexdrift har roet seg

Michael Douglas lar seg ikke bare styre av driftene lenger...

SEHER.NO:  Den aldrende "Wall Street"- skuespilleren Michael Douglas (65) innrømmer at han sexdriften har roet seg med årene og at han ikke lenger lar seg styre av bare kjønnsdriften.

Tidligere har Douglas hatt problemer med å være lenge i forholdene fordi han hele tiden jaget etetr andre kvinner.

Nå er han lykkelig gift med sin 25 år yngre kone, Catherine Zeta-Jones (40).

– Når jeg giftet med med Catherine begynte jeg å endre min oppførsel og jeg valgte å ta andre beslutninger. Dette ble spesielt viktig når vi etterhvert fikk barn, sier han til contactmusic.com.

Til The Mirror forteller han også at han er evig takknemlig for at hans kone foretrekker eldre menn og at han må ty til litt juks av og til.

- Gud velsigne henne for at hun elsker eldre menn, og noen fantastiske forbedringer har skjedd de siste årene. Viagra kan virkelig få deg til å føle deg yngre, sier han.

Skuespillerparet har aldri vært sjenerte, og viser sin kjærlighet til hverandre så ofte de kan. 

Michael fortalte bladet at etter at han slo seg til ro med Catherine lærte han endelig å sette henne først, sammen med deres sønn Dylan (9) og datteren Carys (6).

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Dette er hennes hemmelige skjønnhetstips