KYSSET SØNNEN: Bildet av den tidligere toppmodellen Stephanie Seymour som kysser sin 17 år gamle sønn på stranda, har skapt sjokkbølger i amerikanske medier. Foto: Stella Pictures
KYSSET SØNNEN: Bildet av den tidligere toppmodellen Stephanie Seymour som kysser sin 17 år gamle sønn på stranda, har skapt sjokkbølger i amerikanske medier. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Min mor og jeg er svært nær hverandre

Nå forsvarer toppmodellens sønn de oppsiktsvekkende kyssebildene.

Publisert
SEHER.NO: Tidligere Victoria's Secret-modell Stephanie Seymour (40) vekket stor oppsikt i forrige uke, da en rekke bilder hvor hun kysset på sin 17 år gamle sønn, Peter, ble publisert i amerikanske og internasjonale medier. 

Seymour, som har vært singel i snart to år etter at hun i 2009 skilte seg fra sin ektemann gjennom 14 år, Peter Brant, var på familieferie på den karibiske øya St. Barths da de svært kontroversielle bildene ble tatt. Og det ble lenge spekulert i om den unge mannen skjønnheten kysset på var en ny flamme.

I ettertid viste det seg altså at det var sønnen Peter Brant II toppmodellen «klinte til» med, og naturlig nok vekket dette sterke reaksjoner.

- Hva er det som skjer her? Det var ikke vanlig med slik kontakt mellom meg og min mor, skrev kjendisbloggen egotastic.com i en kommentar.

Seymour selv har så langt ikke kommet med noen forklaring på de noe uvanlige bildene, og har siden holdt seg unna ramplelyset.

Nå kommer imidlertid sønnen Peter, som er nest eldst av modellens fire barn, til morens forsvar, skriver Radar Online.

17-åringen synes det er rystende at folk kunne mistolke bildene så totalt, og tro at han og moren var elskere. I en pressemelding han forklarer han også at bildene ble tatt helt ut av sammenheng.

- Jeg vil bare si at disse bildene har blitt tatt helt ut av sammenheng, min mor og jeg er veldig nær hverandre, slik hun er med alle sine barn. Hun pleier ofte å kleme og kysse på meg og mine søsken på en intim måte, de fleste mødre gjør det samme, er blant det han skriver.

Ifølge unggutten var familien også klar over alle paparazziene som gjemte seg på stranden den dagen.

- Den dagen på stranden gikk vi rundt sammen og var helt klar over at fotografene var der. Vi har ingenting å skjule, sier han.

Peter avviser at de to har et upassende forhold, og at det også er en annen grunn til at han ikke har noe imot å kysse på moren sin.

- Med dette klart, så vil jeg gjerne få si at jeg er åpent homofil. I min alder er moren min og jeg nesten som venner, og jeg snakker med henne om alt (og ja, vårt forhold er nok litt annerledes på grunn av min seksualitet), skriver han.

Ifølge unggutten har familien reagert på alle de negative skriveriene om bildene. 

- Vi har lært oss å akseptere at slike bilder kan dukke opp i mediene, men vi setter ikke pris på at det spekuleres rundt vårt privatliv, eller at det kommer hatfulle kommentarer, sa han nylig til Gawker.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Dette er mor og sønn!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer