USIKKER: Line Verndal var nervøs i begynnelsen av filminnspillingen ''Limbo'' der hun spiller mot Sveriges stjerneskuespiller Lena Endre Foto: Stella Pictures
USIKKER: Line Verndal var nervøs i begynnelsen av filminnspillingen ''Limbo'' der hun spiller mot Sveriges stjerneskuespiller Lena Endre Foto: Stella PicturesVis mer

- Min mest krevende rolle

Line Verdal var nervøs i filminnspillingen med Lena Endre.

SEHER.NO: Line Verndal (37) kjent fra TV-serien ''Himmelblå'',  prøvde å skjule at hun var nervøs da hun skulle spille mot hele Sveriges skuespilleryndling, Lena Endre.

- Jeg må innrømme at jeg var ganske nervøs i begynnelsen, men jeg prøvde å skjule det på best mulig måte. Lena er så profesjonell og tilstede i det hun gjør - det er en ære å spille mot henne, sier Verdal til Dagbladet i dag.

I over en måned har de to skuespillerne vært i Trinidad, der innspillingen av filmen ''Limbo'' foregår.
Handlingen beskriver hverdagen til husmødre i det internasjonale diplomatimiljøet.

- Det er en ekstrem krevende rolle emosjonelt, den mest krevende jeg noensinne har spilt. Jeg må grave meg langt ned i kjelleren for å leve meg inn i rollefiguren og hennes sinnsstemning. 

Om to uker er de ferdige. Det synes Endre er trist.

- Desverre er innspillingen nesten over. Det har vært en fantastisk reise med Maria Sørdalh, Line og de andre. Jeg vil rett og slett ikke reise hjem ennå, sier Endre til Dagbladet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jeg er skaptjukk