Nick Cannon:

- Min konto er deres konto

Snakker ut om barnebidragene.

EKSPAR: Nick Cannon og sangeren Mariah Carey har to barn sammen. Foto: Arnold Turner/UPI/Shutterstock/NTB
EKSPAR: Nick Cannon og sangeren Mariah Carey har to barn sammen. Foto: Arnold Turner/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Nick Cannon (42) har de siste årene fått oppmerksomhet for noe helt annet enn sitt virke. Han har nemlig satt hele 12 barn til verden siden 2011, med flere ulike kvinner.

I 2011 fikk han tvillingene Moroccan og Monroe Cannon (12) sammen med ekskona Mariah Carey (54). I tillegg har han barn sammen med Bre Tiesi (32), Alyssa Scott (29), Abby De La Rosa (32), LaNisha Cole (41) og Brittany Bell (35).

De barna heter Golden Sagon (6), Powerful Queen (2), Zion Moxolydian (1), Zillion Heir (1), Legendary Love (10 mnd.), Onyx Ice Cole (8 mnd.), Rise Messiah (8 mnd.), Beautiful Zeppelin (6 mnd.) og Halo Marie (5 mnd.). I tillegg fikk han sønnen Zen Scott, som gikk bort bare fem måneder gammel.

Deler alt med barna

Cannon er stolt over sin store familie, og snakker mer enn gjerne om livet som far til alle disse barna. I «The Jason Lee Podcast» forteller han om hvordan han gjør det med barnebidrag til de forskjellige mødrene og barna.

BABY I BAKSETET: På vei til sykehuset forsto Gabriela Correia at hun ikke rakk frem i tide. Video: Instagram (Gabrielcorreiaw/Deborahghelman). Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

Han avslører at han ikke har en «konvensjonell» avtale som er satt av staten, men at han ikke bryr seg så mye om penger. Han er tydelig på at det barna ønsker og trenger, det får de.

- Penger kommer og går. Jeg har alltid sagt at penger ikke gjør deg lykkelig, sier han og legger til at hver eneste dollar han tjener går til familien.

- Mine penger er deres penger, deres penger er mine penger. De kan få hva de vil, hva enn de ber om. Min konto er deres konto, og det er mye der, så vi går ikke tom, forklarer Cannon.

Rullerer

Når man har så mange barn som Cannon har er det også viktig å passe på at man tilbringer tid med alle sammen. I podkasten avslører han også at det er et barn han trolig ser mer enn de andre.

BABYLYKKE: I en video på Tiktok har Rihanna for første gang delt video av sønnen sin. Nå raser diskusjonen i kommentarfeltet om gutten ligner mest på Rihanna eller pappa A$AP Rocky. Video: Rihanna Vis mer

Det skal være datteren Onyx.

- Jeg er med henne i alle fall tre ganger i uken, da hele dagen, forteller han.

Han sier videre at tiden han tilbringer med Onyx ikke går utover tiden han får med de andre barna, ettersom de fortsatt går på skolen eller fremdeles er babyer.

LES OGSÅ: Avslører familiehemmeligheter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer