- Min frekke side ble klippet vekk

Nå får Selda Ekiz vist en ny side av seg selv.

SEOGHØR.NO: I mai stakk Selda Ekiz (28) av med prisen for årets beste kvinnelige programleder under Gullruten, etter sin innsats i NRK-programmet «Newton».

Mandag presenterte Ekiz sitt nye program, «Barn ingen adgang», under NRKs høstlansering i Oslo. Programmet skal hun lede sammen med lærerne Per Kristian Grytdal og Håvard Paulsen.

- Jeg var vant til at Selda var så snill og søt før jeg ble kjent med henne. I dette programmet er hun frekkere, mer direkte og rett på sak. Jeg ble satt ut, forteller Paulsen.

- Det er sånn jeg er i virkeligheten. «Newton» er så snilt. Der klippet de sikkert bort det de tenkte at ikke passet inn. Jeg er nok litt frekkere ja, innrømmer Selda til Seoghør.no.

Trioen skal til høsten vise det norske folk en rekke naturvitenskapelige eksperimenter på statskanalen.

- Det er oss tre som etter skoletid lager en videoblogg der vi filmer alle eksperimentene vi ikke får lov til å gjennomføre i skoletiden. Det skal trigge interessen for realfag, og at man har lyst til å undersøke, forteller Ekiz.

Hun håper at populariteten hennes er med på å bidra til et suksessfullt program.

- Jeg håper at hvis det er sånn at jeg er superpopulær, så vil folk se på dette programmet og tenke at naturvitenskap er «dritfett».

Se hele videointervjuet øverst i saken!

LES OGSÅ: - Det glemte jeg!