Chris Hemsworth:

- Min første jobb var å vaske brystpumper

Chris Hemsworth avslører sin første jobb.

AVSLØRER: Chris Hemsworth er verdensberømt for flere av sine filmroller. Nå avslører han sin første jobb som han kapret som 14-åring. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRER: Chris Hemsworth er verdensberømt for flere av sine filmroller. Nå avslører han sin første jobb som han kapret som 14-åring. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har den australske skuespilleren Chris Hemsworth (35) blitt en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere. Han kan se tilbake på filmer som «Thor», «The Avengers» og «In the Heart of the Sea» og har langt flere roller på merittlisten.

Nå kan han imidlertid avsløre at før livet som skuespiller satte fart, hadde han en langt mindre glamorøs jobb.

Det fortalte stjernen selv da han gjestet Jimmy Fallons «The Tonight show», skriver Fox News.

I en konkurranse mot komiker Kumail Nanjiani skulle de to slenge ut påstander om seg selv, hvor motstanderen skulle gjette om det var løgn eller sant. Chris Hemsworths påstand om hva som var hans første jobb som 14-åring får nå mye oppmerksomhet.

Brystpumper

- Min første jobb var å vaske brystpumper, sier han, til kraftig latter fra publikum.

Videre forklarer skuespilleren at han også reparerte brystpumpene og at det var ulike apotek som leide dem ut til ammende kvinner.

TREBARNSFAR: Chris Hemsworth er gift med den spanske modellen Elsa Pataky som han har fått tre barn med. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSFAR: Chris Hemsworth er gift med den spanske modellen Elsa Pataky som han har fått tre barn med. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Apotekene leide dem ut og de ble levert tilbake med størknet melk. Så jeg renset bort melken, sier han videre, og avslører omsider at påstanden stemmer og at dette faktisk var hans første jobb.

Hemsworth er som nevnt blitt en svært ettertraktet skuespiller. Privat er han gift med den spanske modellen Elsa Pataky (42), som han har datteren India (7) og tvillingene Sasha og Tristan (5) med.

Til tross for at ekteskapet mellom Hemsworth og Petaky kan virke bunnsolid, innrømmet førstnevnte nylig at alt ikke bare er rosenrødt - selv for dem.

POPULÆR: Skuespiller Chris Hemsworth får gjennomgå når han gjester Ellen Degeneres sitt talkshow. Vis mer

Prøvelse for ekteskapet

- Utfordringen er alltid å prøve å finne balansen mellom arbeid og å tilbringe tid med familien, sa han i et intervju med australske News for et par uker siden.

- Jeg kan være ganske sta, og det kan hun også. Der kan vi nok krangle litt. Men vi har vært flinke til å stå sammen, alt tatt i betraktning. Vi har begge sterke meninger og en stor entusiasme for det vi tror på og sier, la han til.

I intervjuet røpet den kinoaktuelle «Avengers: Endgame»-stjernen også hva han tror kona blir mest irritert på ham for i hverdagen.

- Sannsynligvis er det hvis jeg surfer litt for lenge fra tid til annen. Men det er vanligvis på grunn av trafikken, lo 35-åringen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

For tiden er Hemsworth og kona i full gang med å bygge en gigantisk villa i Broken Head i Australia, på en eiendom de kjøpte i 2014. Nå er huset snart ferdig, etter at arbeidet begynte i 2016. Huset har utsikt over stranden, og er forventet å ha en verdi på hele 23 millioner dollar når det står ferdig om kort tid.

Chris Hemsworth la ikke skjul på at oppussingen har vært en prøvelse for ekteskapet deres.

- Vi har bygget hus en periode nå, og det er alltid gøy, er det ikke? Jeg tror majoriteten av skilsmisser skjer mens man bygger et hus, så jeg er takknemlig for at jeg har overlevd det.

LES OGSÅ: - Skjønte at noe skulle skje

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer