- Min feil at bryllupet er avlyst

Rapperen The Game skulle gifte seg om åtte dager.

SLUTT: Rapperen The Game, eller Jayceon Terrell Taylor som han egentlig heter, dumpet forloveden rett før bryllupet. Foto: All Over Press
SLUTT: Rapperen The Game, eller Jayceon Terrell Taylor som han egentlig heter, dumpet forloveden rett før bryllupet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rapperen The Game (32) og forloveden Tiffney Cambridge skulle gifte seg 28. juli, og veien fram til bryllupet skulle også spilles inn til et realityshow. Men nå blir det verken TV-show eller bryllupsløfter for «Hate It or Love It»-sangeren.

- Ryktene er sanne. Bryllupet er avlyst. Det er ikke hennes feil, det er min! Hun er en fantastisk kvinne. Jeg var bare ikke mann nok til å gå gjennom det, skriver Jayceon Terrell Taylor, som han egentlig heter på Twitter.


Ifølge TMZ skal ha i etterkant ha bedt familie og venner om unnskyldning.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Skjønte ikke hvor syk jeg var før jeg ble innlagt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer