- Min fars øyne er enda mer lyseblå enn mine

Mye av Hanne Sørvaags identitet sitter i øynene.

ISBLÅ: Hanne Sørvaag er kjent for det klare blikket, både for talent og bokstavelig. Foto: Anders Myhren / Seher.no
ISBLÅ: Hanne Sørvaag er kjent for det klare blikket, både for talent og bokstavelig. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
SEOGHØR.NO: Hanne Sørvaag (32) har vært artist og låtskriver i over et tiår, og gjør nå suksess som dommer i TV 2s «The Voice». Og så er hun singel, og kanskje den mest ettertraktede ungarsakvinnen i Norge for øyeblikket.

Se video fra Hannes ukjente popartist-fortid HER!

I et intervju med Dagbladet Søndag snakker hun ut om singellivet. Hu svarer på frierbrev og har vært på blind-date flere ganger. Det har ikke vært noen suksess.

- Snakk om å være på hver sin planet! Noen har jeg møtt via venner, og kanskje har man noe felles, men jeg ble drevet helt til vanvidd. Hvis det har ført til noe positivt, så er det at jeg synes det er helt nydelig å være singel, forteller hun til helgebilaget.

En signaturegenskap ved Hanne er øyenfargen. Og på spørsmål fra Dagbladet, innrømmer hun at hun er klar over fortrinnene og får høre om dem.

- Om jeg får mange kommentarer om øynene mine? Ja visst! Min fars øyne er enda mer lyseblå enn mine, forteller den blide sørlandsjenta.

Da hun en gang ville endre på blikket, kom det reaksjoner.

- En stund brukte jeg brune kontaktlinser, men da var det flere som sa at jeg så ut som en helt annen person, forteller Hanne Sørvaag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vibeke Skofterud: - Mange spør om jeg har fargelinser