- Min datter er ingen hore

Lindsay Lohan er ikke prostituert. Nå slår faren tilbake mot skandaleryktene.

PENGEPROBLEMER: Lindsay Lohan sliter med økonomien og skal ifølge amerikanske medier ha jobbet som luksusprostituert for å tjene penger.  Foto: FameFlynet
PENGEPROBLEMER: Lindsay Lohan sliter med økonomien og skal ifølge amerikanske medier ha jobbet som luksusprostituert for å tjene penger. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Lindsay Lohan (26) har lenge slitt med store økonomiske problemer etter at filmkarrieren ble påvirket av stjernens skandaløse livsstil. 

Situasjonen skal ha vært så alvorlig at Lohan måtte selge deler av garderoben sin på tvangsauksjon, og hun fikk hjelp fra Charlie Sheen til å betale skatter hun skyldte de amerikanske myndighetene. 

De siste dagene har amerikanske medier rapportert at Lindsay nå jobber som luksusprostituert for å betale regningene sine. Nå raser skuespillerens far Michael mot det han mener er falske rykter. 

- Datteren min er ingen hore. Lindsay og andre kjendiser blir ofte betalt for personlige møter som bursdagsfester. Men for sex? Tuller du med meg? Hun ville aldri gjort det og det ville aldri skjedd!, sier Michael til TMZ.

Bakgrunnen for prostitusjonsryktene skal være et intervju med Michael der han hevder datteren får betalt for å date rike menn. Stevnemøtene skal vare i flere dager og mennene skal ha overøst Lindsay med verdifulle smykker. Men nå hevder Michael at han aldri har kommet med de sjokkerende påstandene.  

- Jeg har aldri sagt det....aldri!

Michael og Lindsay har lenge hatt et svært anstrengt forhold. I høst ble Lohan rasende da faren skal ha lekket et privat opptak der hun fortviler over moren Dina som skal ha misbrukt kokain. 

- Jeg kan ikke risikere å ha ham i livet mitt, sa Lindsay den gangen.

Forholdet mellom far og datter ble også svekket da det ble kjent at Michael har en ukjent datter med en tidligere elskerinne.  


LES OGSÅ: Låste seg inn i skapet før sexscene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer