- Min beste sommer var med eks-kjæresten

Men Alexander Rybak skryter også av sin nåværende kjæreste...

BESTE SOMMER: Rybak forteller til Se og Hør Weekend at hans beste sommer var sammen med eks-kjæresten. Her er han avbildet sammen med Katrine Moholt. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
BESTE SOMMER: Rybak forteller til Se og Hør Weekend at hans beste sommer var sammen med eks-kjæresten. Her er han avbildet sammen med Katrine Moholt. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere Melodi Grand Prix-vinneren Alexander Rybak hadde sin beste sommer sammen med eks-kjæresten. Det forteller han i et åpenhjertig intervju i denne helgens Se og Hør Weekend.

- Det er vel unødvendig å si at den beste sommeren var med Fairytale-kjæresten min, og den verste var sommeren etterpå, sier han til bladet.


Rybak er for tiden sammen med Maria Slyngstad. Paret strålte sammen på den røde løperen tidligere i sommer. Nå forteller Rybak at Maria er hans beste venn.

- Det må bli Maria. Hun gir meg lov til å være den jeg er. Og hun gir meg så mye kjærlighet som bare foreldre ville gitt meg. Det er nemlig langt fra alle som unner meg godt, forteller Rybak til Se og Hør Weekend.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste fram kjæresten på premiere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer