Malika Haqq:

- Min baby skal få en baby

Khloé Kardashian er i ekstase over bestevenninnens gladnyhet.

VENTER BARN: Realitystjernen Khloé Kardashians besteveninne, Malika Haqq, avslører at hun er gravid. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Realitystjernen Khloé Kardashians besteveninne, Malika Haqq, avslører at hun er gravid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Khloé Kardashian (35) og bestevenninnen Malika Haqq (36) har vært gjennom både opp- og nedturer i løpet av sitt vennskap.

Da det stormet som verst for Khloé etter at utroskapsskandalen med Tristan Thompson (28) ble kjent, var Malika en viktig støtte for realitystjernen. Hun var blant annet en av dem som ga en oppdatering på hvordan det sto til med 35-åringen etter ekskjærestens utroskap.

View this post on Instagram

We work.

A post shared by Malika (@malika) on

- Jeg er din, baby, og du er min

Nå er det imidlertid Khloé sin tur til å være der som en støttespiller for bestevenninnen - som nå avslører at hun er venter barn, det skriver flere medier, deriblant US Weekly.

36-åringen valgte å dele den gledelige nyheten med følgerne sine på Instagram med et bilde av seg selv med en positiv graviditetstest i hånden.

- Jeg hører på hjertet mitt, og jeg har bestemt meg for at resten av livet mitt vil bli det beste av livet mitt. Jeg er gravid, avslører realitystjernas bestevenninne.

- Jeg vet ikke når, jeg bare visste det en dag. Gud sa at det er min tur og jeg kunne ikke vært mer takknemlig for det lille vesenet som vokser inni meg. Jeg er din, baby, og du er min, fortsetter hun.

Etter den store avsløringen var det flere av 36-åringens celebre venner som så seg nødt til å gratulere henne. Khloé var selvsagt en av dem, og skriver følgende:

- Gratulerer Mika May. Jeg er så overveldet av kjærlighet og lykke. Gud er stor. Vi er alle så velsignet. Jeg elsker deg og babyen vanvittig mye.

NÆRT FORHOLD: Malika Haqq har dukket sporadisk opp i «Keeping up with the Kardashians» siden første sesong i 2007, og har nære bånd til Kardashian-klanen. Her avbildet med besteveninnen, Khloé Kardashian, i 2013. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Malika Haqq har dukket sporadisk opp i «Keeping up with the Kardashians» siden første sesong i 2007, og har nære bånd til Kardashian-klanen. Her avbildet med besteveninnen, Khloé Kardashian, i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg elsker deg

Gratulasjonene fra realitystjernen stoppet imidlertid ikke der. 35-åringen delte også et bilde på Instagram hvor hun gratulerte bestevenninnen sin nok en gang.

- Min baby skal få en baby. Jeg er virkelig så spent. Gratulerer, Mika. Jeg elsker deg, skriver Khloé, fulgt av et bilde av de to sammen.

Realitystjernens lillesøster, Kylie Jenner (22), har også lagt igjen en kommentar under innlegget til Malika.

- Så glad! Elsker deg, kommenterer 22-åringen.

KHLOÉ KARDASHIAN: Syv måneder etter at Tristan Thompson var utro første gang, spør Malika Haqq bestevenninnen Khloé Kardashian hvordan hun egentlig har det. Video: TV 2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Vil ikke avsløre faren til barnet

I Instagram-innlegget avslører imidlertid ikke Malika hvem som er faren til det voksende vesenet i magen.

36-åringen har tidligere vært koblet til en rekke stjerner deriblant «Backstreet Boys»-stjernen Nick Carter (39), «Jersey Shore»-stjernen Ronnie Ortiz-Magro (33) og den tidligere amerikanske fotballspilleren Adrian Wilson (39).

Overfor People forteller Malika at hun er 14 uker på vei, og avslører at terminen er i mars.

- Jeg har alltid ønsket å bli mor, og det er fremdeles litt overraskende, men jeg er overlykkelig. Jeg er en veldig emosjonell person, men dette er en annen type følelse. Jeg føler meg veldig bra med å være gravid med tanke på hvor jeg er i livet mitt nå, forteller 36-åringen til People.

SE TV: På Instagram avslørte Shay Mitchell nylig at hun er gravid. Nå røper hun kjønnet på babyen i denne elleville videoen. Video: @shaymitchell Vis mer

Trodde hun skulle få tvillinger

I intervjuet forteller Malika også at de under en ultralyd hørte to hjerteslag, men at hun senere fikk beskjed om at det kun var én baby i magen. Det var en lettelse for 36-åringen.

- Jeg hadde elsket å få tvillinger, bare ikke under min første graviditet. Det hadde vært søtt, men det var også godt å finne ut at det bare er ett barn.

Videre forteller realitystjernens bestevenninne at hun nyter tilværelsen som gravid, og at hun har sluppet unna morgenkvalmen.

- Jeg har vært utrolig velsignet. Jeg har ikke vært syk én dag. Ikke en eneste dag. Det har sannsynligvis vært den tingen jeg har vært mest takknemlig for så langt - etter at jeg fikk vite at jeg har en sunn baby, fortsetter Malika.

LES OGSÅ: Derfor vil ikke Kim Kardashian ha flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer