Kim Kardashian:

Mimrer over Met-gallaene: - Dro gråtende hjem

Det har ikke alltid vært like enkelt å stille opp på den store motebegivenheten for Kim Kardashian West.

DELTATT I SEKS ÅR: Realitydronningen Kim Kardashian West har vært gjest under Met-gallaen seks ganger. Nå forteller hun om hvordan de ulike årene opplevdes. Foto: NTB Scanpix
DELTATT I SEKS ÅR: Realitydronningen Kim Kardashian West har vært gjest under Met-gallaen seks ganger. Nå forteller hun om hvordan de ulike årene opplevdes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Natt til tirsdag ble årets Met-galla arrangert i New York. Flere av verdens største stjerner hadde tatt turen for å vise seg i elleville kjoler og antrekk på den røde løperen, og det er utvilsomt den største motebegivenheten i storbyen.

En selvskreven gjest under årets galla var realitydronningen Kim Kardashian West (38), som strålte i en kjole fra Mugler, med det som kunne minne om små regndråper.

Selv om man skulle tro at 38-åringen har flust med selvtillit på den røde løperen, har ikke dette alltid vært tilfelle. Kun timer før Kim inntok den røde løperen, bestemte hun seg for å dele ærlige øyeblikk fra de ulike årene hun har deltatt.

DRISTIG UTRINGNING: Realitystjernen Kim Kardashian West var selvfølgelig å se på den rosa løperen under årets Met-galla. Her poserer hun velvillig foran fotografene. Foto: NTB scanpix
DRISTIG UTRINGNING: Realitystjernen Kim Kardashian West var selvfølgelig å se på den rosa løperen under årets Met-galla. Her poserer hun velvillig foran fotografene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Var usikker

Det gjorde hun i en rekke innlegg publisert på Twitter, hvor hun tok for seg de ulike årene med bilder av antrekkene hun hadde brukt.

2013 var det første året Kim deltok på Met-gallaen. På det tidspunktet gikk hun gravid med datteren North West (5), og hadde på seg en kjole av Riccardo Tisci for Givenchy for anledningen.

- Jeg var Kanyes pluss én og jeg var så nervøs, innrømmet hun i Twitter-innlegget og la til:

- Jeg kjente ikke noen, og jeg var sikker på at ingen ville ha meg der. Jeg tok på min egen leppestift og fargen var helt ut. Jeg dro hjem og gråt av usikkerhet, men nå er dette et av mine favorittbilder.

Året etter, i 2014, hadde situasjonen forandret seg betraktelig, og Kim mottok en egen invitasjon til den storslåtte gallaen.

Dette året hadde hun på seg en kreasjon av Alber Elbaz for Lanvin.

- Vi hadde akkurat vært på coveret av Vogue, og Alber ga meg kjolen som jeg hadde på coveret, så Anna foreslo at jeg skulle ha på meg Lanvin. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor vi valgte blå. Etterfulgt av coveret var dette en drøm, skrev realitystjernen på Twitter.

MET-GALLA: I natt var det duket for MET-galla i New York. Den årlige innsamlingsaksjonen er mest kjent for de spektakulære kjolene kjendisene stiller opp i. Vis mer

Prøvde å skjule graviditeten

I 2015 var det tredje gangen Kim dukket opp på den røde løperen til Met-gallaen, og for anledningen hadde hun på seg norske Peter Dundas sin første kjole designet for Roberto Cavalli.

- Jeg var to måneder på vei med Saint, og jeg prøvde desperat å skjule det. Jeg følte meg så selvsikker det året. Jeg hadde en mening og samarbeidet så bra. Jeg følte meg så bra denne kvelden.

Året etter, i 2016 endret selvtilliten til realitystjernen seg drastisk, og hun forteller at hun gikk tilbake til å være usikker på den røde løperen. Kjolen hun hadde på seg var fra designer Oliviern Rousteing for Balmain.

- Jeg var tilbake til å være usikker dette året fordi jeg hadde ikke gått ned alle kiloene etter fødselen. Stor tabbe å bleke øyebrynene, men Kanye så veldig bra ut det året med de blå øynene. Det var superkontroversielt at han hadde på seg denim.

Kastet nesten opp

I 2017 dro Kim alene på Met-gallaen for første gang, og var svært nervøs. Kjolen hun hadde på seg var fra Vivienne Westwood.

- Jeg var så nervøs for å dra alene at jeg nesten kastet opp på vei dit, og jeg måtte tisse nesten hvert sekund. Jeg Face-timet søstrene mine for å møte dem på toppen av trappen. Vivienne lagde denne vakre kjolen fra arkivet sitt.

I fjor dukket trebarnsmoren opp i en vakker kjole fra Versace, inspirert av en av designerens Donatella Versace (64) sine tidligere kjoler.

- Denne kjolen passet som hånd i hanske. Jeg visste eksakt hva jeg ville ha, og var på mitt mest selvsikre dette året. 90-tallet, ringbrynje, enkelt og sexy.

LES OGSÅ: Overrasket etter sjokkbryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer