Milojko (74) og Milijana (21) i utroskandale

Serbisk reality-tv får våre egne realityskandaler til å blekne i sammenligning.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer
Publisert

Det er ikke bare i «Paradise Hotel» og «Ex on the Beach» at seerne får være vitne til sex, drama og partnerbytte.

I Serbia viser de i disse dager det populære realityprogrammet «Parovi», altså «Par» på norsk. I tv-serien, som går for å være en slags hybrid av tv-konseptene «Big Brother» og «Love Island», får seerne følge flere par mens de bor samlet i en gedigen villa.

Og i realityserien viser serberne at alder slett ikke er noen hindring for verken sjalusi, utroskap eller annen dramatikk.

74-årige Milojko «Mikan» Bozic og 21-årige Milijana Bozic er et av ekteparene i tv-serien. Nå vurderer førstnevnte skilsmisse, etter at han tok sin 53 år yngre kone i å være utro med en 60-årig deltaker i villaen.

- Vurderer skilsmisse

Det serbiske paret har gjort seg bemerket i tv-serien for deres noe atypiske forhold hva gjelder aldersforskjell. Nettopp dette var også begrunnelsen 21-åringen ga for å melde seg og ektemannen på realityshowet: Å vise at kjærligheten er ekte til tross for den enorme aldersforskjellen.

- Vi planlegger å klemme og elske som vi ville gjort hjemme. Jeg vil gjerne vise alle at det jeg og Miljoko har, ikke er noe stunt slik som enkelte hevder, uttale Bozic, ifølge Ekstra Bladet.

Paret har blitt fulgt 24 timer i døgnet over en periode på to uker, og kona skal tidligere ha uttalt at hun var fast bestemt på å vise deres sexliv på tv-skjermen, ettersom de håpet på å starte en familie i nærmeste fremtid.

De måtte imidlertid unngå misjonærstillingen, la hun til, ettersom «Mikans» hjerte ikke tåler dette.

View this post on Instagram

🌎

A post shared by Milojko Bozic (@milojkobozic) on

Men nå har det altså dukket opp skjær i sjøen.

Ifølge Ekstra Bladet har paret vært gift i mindre enn tre måneder, men nå vurderer 74-åringen altså skilsmisse.

Årsaken er at kona ble filmet mens hun gjentatte ganger kysset, og angivelig også dusjet sammen med en annen realitydeltaker, på ekteparets eget bad. Det var 60-åringen Nemanja Stamatovic Zabac.

KLINER TIL: 21-årige Milijana Bozic falt for fristelsen, og klinte til med 60-år gamle Nemanja Stamatovic Zabac. Skjermdump: Parovi/ Youtube
KLINER TIL: 21-årige Milijana Bozic falt for fristelsen, og klinte til med 60-år gamle Nemanja Stamatovic Zabac. Skjermdump: Parovi/ Youtube Vis mer

- Sendt til sykehus

Sidespranget skal ikke ha blitt tatt godt imot av ektemannen. Ifølge flere lokale medier kan man i TV-serien se at han forteller kona at hun kan «kline med alle hun vil for hans del», ettersom han har sluttet å bry seg.

Misjonærstilling eller ei, synet av sin egen kone i het omfavnelse med en annen mann, skal ha blitt for mye for 74-åringens hjerte. I ettertid skal han nemlig ha blitt fraktet til sykehus med hjerteproblemer som følge av 21-åringens eskapader.

Det bekreftet en av tv-seriens produsenter til lokale medier.

GA MANNEN HJERTEPROBLEMER: Å se kona i het omfavnelse med en annen mann, skal ha blitt for mye for ektemannnen, som produksjonen sendte til sykehus med hjerteproblemer. Skjermdump: Parovi/ Youtube
GA MANNEN HJERTEPROBLEMER: Å se kona i het omfavnelse med en annen mann, skal ha blitt for mye for ektemannnen, som produksjonen sendte til sykehus med hjerteproblemer. Skjermdump: Parovi/ Youtube Vis mer

- Han har hatt det svært tøft, og det var derfor vi som produksjon var nødt til å reagere. Vi tok han ut av huset og med til sykehuset. Han fikk øyeblikkelig hjelp og vi ble fortalt at han hadde vært under stort press etter å ha sett hendelsen.

Nå skriver de samme mediene at 74-åringen nå altså ønsker å skille seg som følge av konas sidesprang, og har tatt kontakt med en advokat.

Faller for eldre

At det var en 60-åring som gjorde at den 21-år gamle realitydeltakeren ikke klarte å motstå fristelsen, var kanskje ikke så overraskende.

I forkant av tv-programmet skal hun ha uttalt følgende om faren for å falle for fristelser under oppholdet:

- Mennene som normalt er med i denne tv-serien er hovedsakelig unge menn. De har ikke grått hår eller bruker briller, så de har ikke en sjanse hos meg, uttalte Bozic, ifølge Ekstra Bladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer