Mills til kamp for grisen

Heather Mills utfordrer britiske grisebønder til kamp på bare syltelabbene.

SKAL VI DANSE?: Heather har fått seerslakt etter debuten i den amerikanske versjonen av "Skal vi danse?". Foto: Jody Cortes/WENN
SKAL VI DANSE?: Heather har fått seerslakt etter debuten i den amerikanske versjonen av "Skal vi danse?". Foto: Jody Cortes/WENN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svinaktige kritikken etter debuten i amerikanske ”Skal vi danse”, ser ikke ut til å hindre Heather Mills (39) fra å sparke ut offentlig.

Nylig slo Paul McCarrtneys eks-kone seg sammen med en gigantisk tøygris for å protestere mot britiske bønders behandling av gravide purker.

Selv om hun er opptatt med å forsvare seg mot grisete beskyldninger fra sin berømte eks-mann og kritikerslakt etter TV-dansingen, smilte Heather tappert til TV-kameraene.

Mills oppfordret blant annet til boikott av den kjente varehuskjeden Marks & Spencer, så lenge de selger kjøtt fra griser som blir fraktet i trange bur.

Det spørs imidlertid om den gode gjerningen er nok til å tine forholdet til Paul McCartney – som har blitt sjokkert over Heathers porno-fortid og krav om halve formuen. ..


Se hvordan Heather klarte seg i "Skal vi danse" her!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer