SKAL VI DANSE?: Heather har fått seerslakt etter debuten i den amerikanske versjonen av "Skal vi danse?". Foto: Jody Cortes/WENN
SKAL VI DANSE?: Heather har fått seerslakt etter debuten i den amerikanske versjonen av "Skal vi danse?". Foto: Jody Cortes/WENNVis mer

Mills til kamp for grisen

Heather Mills utfordrer britiske grisebønder til kamp på bare syltelabbene.

Den svinaktige kritikken etter debuten i amerikanske ”Skal vi danse”, ser ikke ut til å hindre Heather Mills (39) fra å sparke ut offentlig.

Nylig slo Paul McCarrtneys eks-kone seg sammen med en gigantisk tøygris for å protestere mot britiske bønders behandling av gravide purker.

Selv om hun er opptatt med å forsvare seg mot grisete beskyldninger fra sin berømte eks-mann og kritikerslakt etter TV-dansingen, smilte Heather tappert til TV-kameraene.

Mills oppfordret blant annet til boikott av den kjente varehuskjeden Marks & Spencer, så lenge de selger kjøtt fra griser som blir fraktet i trange bur.

Det spørs imidlertid om den gode gjerningen er nok til å tine forholdet til Paul McCartney – som har blitt sjokkert over Heathers porno-fortid og krav om halve formuen. ..


Se hvordan Heather klarte seg i "Skal vi danse" her!