PUNGER UT: Sir Paul McCartney må åpne lommeboka for eks-kona Heather Mills Foto: Montasje
PUNGER UT: Sir Paul McCartney må åpne lommeboka for eks-kona Heather Mills Foto: MontasjeVis mer

Mills får 250 mill.

Mandag ble Heather Mills en rik kvinne.

SEHER.NO: Seks år etter at de giftet seg er ekteskapet over for godt mellom Beatles-legenden sir Paul McCartney (65) og Heather Mills (40).

Etter at paret gikk hver sin vei i 2006 har de tidligere turtelduene bedrevet en offentlig skyttegravskrig i påvente av skilmsserettsaken som nå er avsluttet.

Mills - som opprinnelig krevde halvparten av McCartneys anslåtte formue på over åtte milliarder kroner - har blant annet hevdet at popikonet har mobbet henne for hennes amputerte bein.

Mandag ettermiddag ble det klart at Heather Mills tilgodeses med hele 24,3 millioner pund - eller tett opp mot 250 millioner kroner - i skilsmisseoppgjør, melder Sky News.

Summen er i tråd med det eksperter spekulerte i før partene møtte dommeren i London mandag formiddag.

Heather Mills skal i utangspunktet ha krevd godt over en milliard kroner i skilsmisseoppgjør, mens McCartney bare skal ha tilbudt 160 millioner.

Macca fremstår dermed som vinneren etter dommerens beslutning mandag, selv om Mills insisterer på at hun er tilfreds.

- Jeg er veldig, veldig fornøyd, sa den 40 år gamle kvinnen til fremmøtte reportere utenfor rettsbygningen mandag ettermiddag, melder BBC.

I tillegg til pengene, har Macca og Mills kjempet en hard kamp om deres felles datter Beatrice - som ble født i 2003.

Dommeren avgjorde mandag at Paul McCartney, i tillegg til de 250 millioner kronene, må betale Heather Mills rundt 350.000 kroner i året for skolegang og barnepike for datteren, og det fremstår som klart at Mills vil ha den daglige omsorgen for jentungen.

Heathers ønske om å fremstå som en god mor, fikk seg imidlertid et kraftig skudd for baugen, da tabloidavisa News Of The World avslørte at hun hadde en fortid som pornostjerne.

Den samme avisa hevdet også å ha bevis for at Heather skal ha jobbet som luksusprostituert før hun møtte McCartney.

Heather - som i den senere tid har forsøkt å bygge opp igjen sitt image ved å bli med på den amerikanske utgaven av "Skal vi danse?" - svarte med å true med å offentligjøre intime sexdetaljer om eks-mannen.

Mills har også flere ganger røket uklar med sir Pauls designer-datter Stella McCartney.

Kort tid etter separasjonen i 2006 måtte Macca stoppe sin illsinte datter fra å angripe Mills fysisk, etter at Heather hevdet Paul hadde slått både henne og Stellas mor Linda.

- Jeg ønsker ikke mer drittkasting nå, fortalte Paul datteren, og rådet henne til å beholde verdigheten og glemme det hele, ifølge The Sun.

Mens sir Paul har stilt med et lag med toppadvokater i den høyprofilerte skilsmissrettssaken som startet i forrige måned, har Heather Mills representert seg selv.

LES OGSÅ: Styrtrike på stjernebrudd!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.