ISFRONT: Etter fire års ekteskap har lykken tatt slutt for Heather Mills og Paul McCartney. Foto: AP
ISFRONT: Etter fire års ekteskap har lykken tatt slutt for Heather Mills og Paul McCartney. Foto: APVis mer

Mills brøt sammen i gråt

Da Paul McCartneys advokater startet angrepet, klarte ikke Heather å holde tårene tilbake.

SEHER.NO: I et møte i forkant av skilmisse-rettsaken anklaget "Maccas" advokater Mills - som krever 1,3 milliarder av eks-mannen  - for å være en lystløgner.

Angrepet kom ifølge Aftonbladet overraskende på Mills (39), som var møtt opp for å diskutere foreldreretten til parets felles datter Bea.

Skilsmissen mellom det tidligere Beatles-medlemmet og eks-kona har lenge blitt ansett som en av Storbritannias skitneste.

"Macca" skal ha blitt rystet over avsløringer i engelske tabloider om at Mills har en fortid som nakenmodell og luksusprostituert.

Heather - som nå vil bli med i "Skal vi danse" - har også langet ut mot eks-mannen i forkant av rettssaken og hevdet at Paul både misbrukte narkotika og alkohol i løpet av ekteskapet.

I løpet av advokatenes kryssforhør skal Heather ha fått et raserianfall og virket knust da hun forlot rettslokalene, mens McCartney  (64) viste seierstegn med fingrene.

Men siste ord er neppe sagt fra Heather, som er villig til å kjempe hardt for datteren og pengene hun mener hun har krav på....