«Mesternes Mester»:

Milliontall: - Helt vanvittig

Over 1,4 millioner seere har sett de to første episodene av NRKs «Mesternes mester».

«MESTERNES MESTER»: Flere kjente idrettsprofiler skal konkurrere om hvem av dem som er best, i den 12. sesongen av «Mesternes Mester». Sesongen er spilt inn i Arendal. Video: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De to første episodene av «Mesternes mester» ble sett av over 1,4 millioner nordmenn, skriver NRK i en pressemelding.

Episode to ble sett av 1 204 000 seere lineært – og med 241 000 som mandag morgen hadde sett programmet på NRK TV, ender NRK opp med 1.445.000 seere. Og premiereprogrammet med en total på 1.403.000 seere til sammen.

Analysesjef i NRK, Kristian Tolonen, forklarer til VG at man må helt tilbake til 2016-sesongen for å finne like gode lineære seertall på «Mesternes mester».

ÅRETS DELTAKERE: F.v. Synnve Solemdal, Johann Olav Koss, Ann Margrethe Hausken Nordberg, ystein Pettersen, Genette Vge, Hvard Tvedten, Linda Medalen, Aksel Lund Svindal, Magnus Midtb, Cecilie Leganger. Foto: NRK
ÅRETS DELTAKERE: F.v. Synnve Solemdal, Johann Olav Koss, Ann Margrethe Hausken Nordberg, ystein Pettersen, Genette Vge, Hvard Tvedten, Linda Medalen, Aksel Lund Svindal, Magnus Midtb, Cecilie Leganger. Foto: NRK Vis mer

- Vanvittig

- Dette er rett og slett helt vanvittige tall, sier NRKs prosjektredaktør for Mesternes mester, Pia Basberg i pressemeldingen.

- Jeg er så glad og takknemlig for at vi sammen med Rubicon TV og årets fantastiske deltakere har greid å lage et program som folk fortsetter å elske. Det var ingen selvfølge i den situasjonen vi sto i da planene måtte kastes om på grunn av pandemien. Nå er det bare å glede seg til fortsettelsen, sier Basberg.

Årets sesong av Mesternes mester er innspilt i Arendal og omegn, med navn som Aksel Lund Svindal, Johann Olav Koss og Cecilie Leganger på deltakerlista. Serien fortsetter på fredager utover.

LES OGSÅ: - Grunnløse og falske anklager

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer