«Mesternes Mester»:

Milliontall: - Helt vanvittig

Over 1,4 millioner seere har sett de to første episodene av NRKs «Mesternes mester».

«MESTERNES MESTER»: Flere kjente idrettsprofiler skal konkurrere om hvem av dem som er best, i den 12. sesongen av «Mesternes Mester». Sesongen er spilt inn i Arendal. Video: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De to første episodene av «Mesternes mester» ble sett av over 1,4 millioner nordmenn, skriver NRK i en pressemelding.

Episode to ble sett av 1 204 000 seere lineært – og med 241 000 som mandag morgen hadde sett programmet på NRK TV, ender NRK opp med 1.445.000 seere. Og premiereprogrammet med en total på 1.403.000 seere til sammen.

Analysesjef i NRK, Kristian Tolonen, forklarer til VG at man må helt tilbake til 2016-sesongen for å finne like gode lineære seertall på «Mesternes mester».

- Vanvittig

- Dette er rett og slett helt vanvittige tall, sier NRKs prosjektredaktør for Mesternes mester, Pia Basberg i pressemeldingen.

- Jeg er så glad og takknemlig for at vi sammen med Rubicon TV og årets fantastiske deltakere har greid å lage et program som folk fortsetter å elske. Det var ingen selvfølge i den situasjonen vi sto i da planene måtte kastes om på grunn av pandemien. Nå er det bare å glede seg til fortsettelsen, sier Basberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer