Milliongjeld for Riise

Fotballspilleren John Arne Riise har havnet i nok en pengekrise. Riises finansselskap har en gjeld på nesten 18 millioner kroner!

NY PENGEKRISE: Liverpool-proffen John Arne Riise sliter med milliongjeld i finansselskapet sitt. Foto: AP/Scanpix
NY PENGEKRISE: Liverpool-proffen John Arne Riise sliter med milliongjeld i finansselskapet sitt. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Pengetrøbbel!

SEHER.NO: Liverpool-stjernen John Arne Riise (26) scorer ikke like høyt i banken som på banen. Finansselskapet hans har nesten 18 millioner kroner i gjeld, skriver VG. 


Da blir det ikke mange millionene igjen etter Riises fotballønn på 25 millioner kroner i året…

Riise har nå engasjert toppadvokaten Ronny Lund fra advokatfirmaet Wiersholm, Mellbye og Bech for å se på kjempegjelden.


SE HER: Riise naken i modellblogg

Selskapet har ikke levert regnskap til Brønnøysund siden 2004. I budsjettet fra mars i fjor, er det ført opp en gjeld på 17,7 millioner kroner.

Dette er ikke godt nytt for den norske fotballhelten. Han sliter fortsatt med pengekaoset etter hans tidligere agent, Einar Baardsen, skriver VG. Baardsen ble nylig slått konkurs.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer