Johnny Depp og Amber Heard-rettssaken:

Millioner lurt av bløff

Et YouTube-klipp med skuespiller Jason Momoa som «vitner» i Johnny Depp og Amber Heards rettssak har tatt av på TikTok.

HEARD/DEPP: Internett blir fylt med innhold fra rettssaken mellom det tidligere ekteparet Johnny Depp og Amber Heard, men nå dukker det også opp videoer av ting som ikke har funnet sted i rettssalen. Video: Tiktok: @tomvamp Vis mer
Publisert

Rettssaken mellom det tidligere skuespiller-paret Amber Heard og Johnny Depp følges av skuelystne fans verden over, og kreative sjeler på internett ser også sitt snitt til å lage humor av det hele..

Rettssaken har nå vart i seks uker, og er planlagt å ende fredag 27. mai.

Torsdag i forrige uke postet YouTube-brukeren «GeoMFilms» en video hvor «Aquaman»-aktuelle Jason Momoa tilsynelatende vitner i rettssaken via videochat. Klippet har i skrivende stund nesten 2,7 millioner visninger.

Se klippet i videovinduet øverst i saken.

Gjør narr av Heard

I klippet gjør den dubbede versjonen av Momoa narr av Heard, og forteller at hun skal ha bæsjet i svømmebassenget da de jobbet sammen under innspillingen av Aquaman.

Han ler rått mens han refererer til «Amber's turd» - Ambers dritt - et uttrykk som har florert i sosiale medier, og som henviser til at Depp skal ha funnet menneskeavføring i sengen mens de ennå var gift.

Til tross for at det går frem av tittelen og beskrivelsen at klippet er en dubbet spøk, er det flere som innrømmer at de gikk rett på limpinnen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.