BLODIG DRAMA; Politiet etterlyser en 39 år gammel britisk forretningsmann etter at hans polske millionærkjæreste i går ble funnet død og med store hodeskader på luksushotellet Hotel Bristol i Paris. Foto: Fra hotellets hjemmeside
BLODIG DRAMA; Politiet etterlyser en 39 år gammel britisk forretningsmann etter at hans polske millionærkjæreste i går ble funnet død og med store hodeskader på luksushotellet Hotel Bristol i Paris. Foto: Fra hotellets hjemmesideVis mer

Millionærarving funnet død på badet

Blodig drama på fransk kjendishotell.

SEHER.NO: Rengjøringspersonalet på det svært eksklusive kjendishotellet Hotel Bristol i Paris, fikk sjokk da de i går fant liket av den polske millionærarvingen Kinga Legg i badekaret på sitt rom - med store skader på hodet.

Ifølge The Sun hadde 36-åringen  - som også har tjent store penger selv på å importere tomater fra Polen til Storbritannia - sjekket inn på hotellet lørdag og skaffet seg et rom til over 10 000 kroner natten.

Dagen etter ankom hennes kjæreste - den britiske forretningsmannen Ian Griffin (39) - og paret skal ha tilbragt en fuktig kveld på byen sammen mandag.

Men da politiet ankom Hotel Bristol var Griffin - som tidligere har vært siktet for bedrageri i Spania - forduftet. Nå etterlyses han over hele Europa som mistenkt for å ha stått bak kjærestens dødsfall.

Kinga Legg skal iføge The Sun ha blitt slått med blant annet en lampe før hun døde. Ingen av de andre gjestene skal ha hørt noen skrik, fordi rommet er lydisolert.

- Det ble ikke brukt noen andre våpen enn møbler og knyttnever, sier en talsmann for det lokale politiet til den britiske avisa.

Ifølge politiet var parets forhold blitt "turbulent"- noe som var årsaken til at Kinga begynte å bo i Frankrike i lengre perioder.

Hotel Bristol er ettertraktet bosted for både politikere, kongelige og filmstjerner når de er i den franske hovedstaden.

Johnny Depp, Bruce Willis og Joan Collins er blant kjendisene som er faste gjester.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!
¨
LES OGSÅ: - Hun drepte faren