Milliardsvindel av Cobains etterlatte

Moren og søsteren til Kurt Cobain svindlet for èn milliard kroner.

SVINDLET: Kurt Cobains enke, Courtney Love, hevder at en mann og en dame har svindlet Cobain-familien for nærmere èn milliard kroner.  Foto: AP
SVINDLET: Kurt Cobains enke, Courtney Love, hevder at en mann og en dame har svindlet Cobain-familien for nærmere èn milliard kroner. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO:  Rockelegenden Kurt Cobains etterlatte har blitt svindlet for nærmere èn milliard kroner.

Det er hans enke, Courtney Love (43), som nå kommer med påstanden om at to svindlere har lurt rockerens mor, søster, samt henne selv for mange millioner, skriver New York Post.

Ifølge Love har hun nå anmeldt en dame og en mann for å ha stjålet Nirvana-frontmannens personnummer og brukt det til å skaffe seg 188 kredittkort, samt refinansiere lån på flere hus, deriblant huset til Cobains mor Wendy Fradenburd Cobain O`Connor.

- Dette er helt sykt. I Kurts testamente arvet moren 15 prosent, og resten gikk til meg og Frances Bean (parets datter). Men vi har måtte vente til alt var legalisert, men det viser seg at det har vært legalisert i 14 år. Det er helt kriminelt, sier Love.

Love skal ha truffet svindlerparet gjennom venner for flere år siden. Siden den gang har hun funnet ut at de har kjøpt flere hus, tatt privatfly og kjøpt flere leiligheter i Cobains navn.

- Jeg forventer ikke at amerikanere skal synes synd på en person som har mistet nærmere èn milliard kroner, men dette er bare helt sykt. I mange år kunne jeg bare ta ut 2500 kroner av gangen på kortet mitt. Kurts mors hjem er i forfallen gjeld og hans søsters hjem har blitt tatt av banken. Etterforskere fant hele 62 bankkontoer jeg aldri har åpnet. Hans mor skulle hatt 800 millioner kroner nå, dersom hun hadde fått sin del av arven. Det er så frustrerende. Jeg ble lovet av mine finansielle rådgivere at ikke en dråpe av arven skulle rotes bort og at jeg aldri skulle bli svindlet, sier hun.

Ifølge Love har denne svindelen vært så tung for henne at hun har forsøkt å ta livet sitt.

- Jeg forsøkte å drepe meg selv og endte opp i rehab. Jeg har det bedre nå og FBI i Orange Country (California) og Scotland Yard er nå på denne saken, sier hun.

LES OGSÅ: - Slankes med løshud og hår