Celina Midelfart og Tor Olav Trøim:

Milliardærparet søker barnevakt og renholder

Utlyser stilling på Finn.no.

UTLYSER STILLING: Celina Midelfart (46) og Tor Olav Trøim (56) har utlyst en stilling som barnevakt og rengjører til deres felles hjem på Frogner i Oslo. Her er paret avbildet i 2013 i bryllupet til prinsesse Madeleine og Chris O'Neill i Sverige. Foto: NTB scanpix
UTLYSER STILLING: Celina Midelfart (46) og Tor Olav Trøim (56) har utlyst en stilling som barnevakt og rengjører til deres felles hjem på Frogner i Oslo. Her er paret avbildet i 2013 i bryllupet til prinsesse Madeleine og Chris O'Neill i Sverige. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Celina Midelfart (46), datter av avdøde Finn-Erik Midelfart, tok etter hans død over familiebedriften Midelfart & Co i 1995, og har siden gjort stor suksess som forretningskvinne.

Når det kommer til privatlivet holder Midelfart imidlertid kortene tett til brystet. Selv om hun er mediesky, er hun likevel en av Norges mest profilerte forretningskvinner.

Det ser ikke i hvert fall ikke ut til at 46-åringen lider noen nød når det kommer til rikdommen. Ifølge Dagens Næringsliv håvet Midelfart inn hele 170 millioner kroner i 2017 med investeringsselskapet Midelfart Capital.

FLYTTER HJEM: Du kan lese mer om Celina Midelfart i tirsdagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile
FLYTTER HJEM: Du kan lese mer om Celina Midelfart i tirsdagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile Vis mer

I dag er hun forlovet med næringslivsleder Tor Olav Trøim (56), som hadde en formue på omtrent én milliard kroner ved årsskiftet 2016/ 2017. Dette ifølge Dagens Næringsliv, som henviste til Kapitals liste over Norges 400 rikeste.

Paret holder til i London sammen med sønnen Olav (8), men nå kan det se ut til at de har planer om å flytte tilbake til Norge, nærmere sagt Frogner i Oslo.

Utlyser stilling

I en stillingsannonse utlyst på Finn.no står det at paret søker etter en rengjører/barnevakt til sitt felles hjem på Frogner.

Så nå har du altså muligheten til å jobbe for Midelfart-familien, som beskriver i stillingsannonsen at de er ute etter en person som vil være en viktig ressurs for sønnen Olav. Dette er derimot ikke den eneste arbeidsoppgaven du kan vente deg hvis du søker på stillingen.

UTLYSER STILLING: Celina Midelfart og forloveden Tor Olav Trøim søker en ansatt som barnevakt og rengjører. Her er de avbildet under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Brann i 2016. Foto: NTB scanpix
UTLYSER STILLING: Celina Midelfart og forloveden Tor Olav Trøim søker en ansatt som barnevakt og rengjører. Her er de avbildet under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Brann i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge stillingsannonsen skal man også ha ansvar for at hjemmet til Midelfart-familien fungerer optimalt. Det daglige arbeidsstedet er i parets hjem på Frogner, men det vil også forekomme reising til blant annet USA, Storbritannia og i Norge. Stillingen er fulltid og fast, og personen som ansettes vil få tittelen housekeeper/nanny.

Det blir nok å henge fingrene i for personen som ansettes da det blir nevnt flere ulike arbeidsoppgaver i stillingsannonsen.

«Dine hovedoppgaver vil være følgende: Barnepass og oppfølging i forbindelse med skolearbeid og aktiviteter. Husholdningsansvar i forhold til handling og enkel matlaging. Enkel administrasjon og koordinering med øvrige nøkkelpersoner. Lettere rengjøring og rydding», heter det i stillingsannonsen.

Av kvalifikasjoner står det blant annet i stillingsannonsen at personen må være «trygg, rolig, ansvarsbevisst, løsningsorientert og selvstendig».

Vis mer

For å kvalifisere til stillingen er du også nødt til å ha en høyere utdannelse, fortrinnsvis pedagogisk utdannelse og et godt og muntlig språk i både norsk og engelsk. Stillingen skal tiltres allerede i slutten av august og arbeidstiden vil være på 37,5 timer i uken.

Se og Hør har vært i kontakt med Midelfarts sekretær Olga Hojem ,som ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentar.

Ble saksøkt av tidligere hushjelp

Det kan imidlertid se ut til at det ikke bare er fryd og gammen å jobbe for millionærparet, i hvert fall hvis vi skal tro parets tidligere hushjelp Saasha Rodriguez.

Sistnevnte saksøkte nemlig paret for brudd på den amerikanske arbeidsmiljøloven, manglende overtidsbetaling og usaklig oppsigelse i 2015.

Rodriguez jobbet for Midelfart og Trøim i luksusboligen deres i Miami og til sammen krevde hun drøyt to millioner kroner fra kjendisparet.

Overfor Dagbladet la ikke paret skjul på at den bitre rettsstriden var frustrerende og tidkrevende, men de valgte likevel å inngå forlik for å få saken ut av verden. Begge partene skal først ha møttes for å diskutere forlik, men kom ikke frem til en løsning. Det var først etter at de hadde sovet på saken at partene møttes igjen og inngikk forlik. Rodriguez måtte til slutt ta til takke med 185.000 kroner, ifølge Dagbladet.

BLE SAKSØKT: I 2015 ble milliardærparet saksøkt av deres tidligere hushjelp, Saasha Rodriguez. Foto: NTB scanpix
BLE SAKSØKT: I 2015 ble milliardærparet saksøkt av deres tidligere hushjelp, Saasha Rodriguez. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kronprinsparet søker ny ansatt

Den nye stillingsutlysningen til Midelfart-paret kommer kort tid etter at nyheten om at kronprinsparet søker en ny ansatt nådde norske medier. Stillingsannonsen ble delt både på kongehusets nettsider, men også på Finn.no.

I stillingsannonsen står det at kronprinsparets stab søker etter «en engasjert og trygg ressursperson for kronprinsparets barn» og at personen blant annet skal være en ressursperson for prinsen og prinsessen i kronprinsparets fravær.

PÅ JAKT ETTER NY JOBB? Da kan du kanskje være den som blir kronprinsbarnas nye assistent. Her er de avbildet i forbindelse med prins Sverre Magnus sin 13-års dag i desember. Foto: Julia Naglestad / Kongehuset
PÅ JAKT ETTER NY JOBB? Da kan du kanskje være den som blir kronprinsbarnas nye assistent. Her er de avbildet i forbindelse med prins Sverre Magnus sin 13-års dag i desember. Foto: Julia Naglestad / Kongehuset Vis mer

Det daglige arbeidsstedet er på Skaugum og de øvrige kongelige eiendommene, og stillingen er både fulltid og fast. Personen som ansettes vil få tittelen aktivitetskoordinator, og må også bistå med praktisk støtte ved andre daglige gjøremål.

BURSDAGSBARN: Mandag 21. januar 2019 fylte arveprinsessen 15 år. Se hvor mye prinsesse Ingrid Alexandra har forandret seg siden hun var liten! Vis mer

Av kvalifikasjoner står det blant annet i stillingsannonsen at personen må være «omsorgsfull, trygg, ærlig og lojal», i tillegg til en god diskusjonspartner med gode formidlingsevner. Han eller hun må være utdannet adjunkt eller ha en praktisk pedagogisk utdanning, fortrinnsvis med matematikk, da personen også skal bidra med veiledning og støtte i forbindelse med lekser og skolearbeid.

Til Aftenposten sa kommunikasjonssjef Guri Varpe at stillingen vil erstatte en barnepedagog som har vært ansatt på Skaugum i flere år.

LES OGSÅ: Familie­tragedie for realitystjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer