Jan Haudemann-Andersen:

Milliardæren (61) venter barn med Karoline (30)

Milliardæren gjør ikke bare suksess i forretningslivet. Nå blir han pappa igjen – for femte gang.

BLIR FORELDRE: Jan Haudemann-Andersen og kjæresten Karoline Steiro venter sitt første felles barn, kan Se og Hør avsløre. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
BLIR FORELDRE: Jan Haudemann-Andersen og kjæresten Karoline Steiro venter sitt første felles barn, kan Se og Hør avsløre. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juli 2017 kunne Se og Hør avsløre at investor og milliardær Jan Haudemann-Andersens (61) singeltilværelse var over.

Finansmannen, som var gift med den kjente fiolinisten og forretningskvinnen Marte Krogh (44) fra 2014 til 2016, hadde forelsket seg i 31 år yngre Karoline Steiro (30) fra Bergen. Som 18-åring ble hun beskrevet som Norges desidert største tennistalent, og det var som tennistrener for milliardæren at de to ble kjent, og den gryende romansen oppsto.

Erfaren far

Nå har paret tatt forholdet et langt steg videre.

Se og Hør kan nemlig avsløre at Karoline og Jan skal bli foreldre!

For Karoline blir det det første barnet, mens Jan kan gjøre seg klar til å bli fembarnsfar. Fra før har han datteren Alexandra (30) med Caroline Stang (59) som han giftet seg med i 1989. Han var deretter samboer og gift med Trine Slåttsveen (50) fra 1997 til 2009, og de fikk to sønner. Sammen med Marte Krogh har Jan datteren Sofia (7).

Artikkelen fortsetter under bildene.

Skifter ikke bleier

Karoline kan kanskje få bruk for sin enorme fightervilje fra tennisbanen når det nye babylivet starter. Kjæresten Jan har iallfall laget oppstyr med sine klare uttalelser omkring barnepass og kjønnsroller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.