Jan Haudemann-Andersen:

Milliardæren (61) venter barn med Karoline (30)

Milliardæren gjør ikke bare suksess i forretningslivet. Nå blir han pappa igjen – for femte gang.

BLIR FORELDRE: Jan Haudemann-Andersen og kjæresten Karoline Steiro venter sitt første felles barn, kan Se og Hør avsløre. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
BLIR FORELDRE: Jan Haudemann-Andersen og kjæresten Karoline Steiro venter sitt første felles barn, kan Se og Hør avsløre. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juli 2017 kunne Se og Hør avsløre at investor og milliardær Jan Haudemann-Andersens (61) singeltilværelse var over.

BABYNYHET: Det er i ukens Se og Hør milliardærens babynyhet blir avslørt. Foto: Faksimile fra Se og Hør
BABYNYHET: Det er i ukens Se og Hør milliardærens babynyhet blir avslørt. Foto: Faksimile fra Se og Hør Vis mer

Finansmannen, som var gift med den kjente fiolinisten og forretningskvinnen Marte Krogh (44) fra 2014 til 2016, hadde forelsket seg i 31 år yngre Karoline Steiro (30) fra Bergen. Som 18-åring ble hun beskrevet som Norges desidert største tennistalent, og det var som tennistrener for milliardæren at de to ble kjent, og den gryende romansen oppsto.

Erfaren far

Nå har paret tatt forholdet et langt steg videre.

Se og Hør kan nemlig avsløre at Karoline og Jan skal bli foreldre!

For Karoline blir det det første barnet, mens Jan kan gjøre seg klar til å bli fembarnsfar. Fra før har han datteren Alexandra (30) med Caroline Stang (59) som han giftet seg med i 1989. Han var deretter samboer og gift med Trine Slåttsveen (50) fra 1997 til 2009, og de fikk to sønner. Sammen med Marte Krogh har Jan datteren Sofia (7).

Artikkelen fortsetter under bildene.

HAR TO SØNNER: Trine Slåttsveen og Jan var samboere og gift fra 1997 til 2009 og fikk to sønner. Her er de sammen i 2005. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
HAR TO SØNNER: Trine Slåttsveen og Jan var samboere og gift fra 1997 til 2009 og fikk to sønner. Her er de sammen i 2005. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
HAR EN DATTER: Sammen med fiolinist og forretningskvinne Marte Krogh har Jan datteren Sofia. Han har også datteren Alexandra fra sitt første ekteskap, med Caroline Stang. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
HAR EN DATTER: Sammen med fiolinist og forretningskvinne Marte Krogh har Jan datteren Sofia. Han har også datteren Alexandra fra sitt første ekteskap, med Caroline Stang. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer

Skifter ikke bleier

Karoline kan kanskje få bruk for sin enorme fightervilje fra tennisbanen når det nye babylivet starter. Kjæresten Jan har iallfall laget oppstyr med sine klare uttalelser omkring barnepass og kjønnsroller.

I 2008 sa han til VG at han ikke liker å se menn som triller barnevogn. Fire år senere fulgte han opp til nettstedet E24 og erklærte seg som en sann mannssjåvinist. Han så det ikke som naturlig å ta ut pappapermisjon, og bleieskift kom heller ikke på tale – noe daværende partner Marte Krogh med godt humør kunne bekrefte.

- Sosialdemokratiet ønsker at mann og kvinne skal dele på alle arbeidsoppgaver og ønsker å utjevne forskjellene, men det mener jeg er feil, slo Haudemann-Andersen fast overfor E24, og la til:

- Kvinner vil vel ha noe annet enn kvinner. For vil de ikke ha en skikkelig mann da, en som ikke er som seg selv? Menn og kvinner er forskjellige, og det må aksepteres.

Født til rikdom

Økonomisk er det ikke noe å frykte for den nye verdensborgeren. Faren er en av Norges rikeste.

På Kapitals liste for 2018 står han på 136. plass med en nettoformue på 2,1 milliarder kroner.

I fjor tjente han 119 millioner kroner gjennom sine fire selskaper Datum, Trojan, Hopsborg og Datum Invest. I tillegg kom skatteinntekter på tre millioner kroner, ifølge Dagens Næringsliv.

Se og Hør har vært i kontakt med Haudemann-Andersen. Den vordende fembarnspappaen ønsker ikke å gi kommentarer til denne saken.

LES OGSÅ: Viser frem kjæresten - og babymagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer