Sophie Stray Spetalen:

Milliardærdatteren (18) røper fremtidsplanene

Forteller i nytt intervju om studieplaner og hva hun vil gjøre med sangkarrieren.

YNGSTEMANN: Sophie (t.h) får råd fra familien sin når det kommer til fremtiden. Her på 17. mai i 2019 med søsteren Jenny, pappa Øystein Stray Spetalen og mamma Charlotte Spetalen. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
YNGSTEMANN: Sophie (t.h) får råd fra familien sin når det kommer til fremtiden. Her på 17. mai i 2019 med søsteren Jenny, pappa Øystein Stray Spetalen og mamma Charlotte Spetalen. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert

Sophie Stray Spetalen (18) er vant med et liv i luksus, noe som kanskje ikke er så rart når du er datteren til Øystein Stray Spetalen (59).

Vi finner pappa Spetalen på en god 78. plass på Kapitals liste over Norges 400 rikeste.

I et eksklusivt intervju med D2 Magasinet åpner den yngste i Spetalen-flokken seg nå om hva hun vil gjøre i fremtiden.

Ikke et alternativ å droppe ut

Sophie forteller til D2 at hun startet med pianotimer da hun var syv år og begynte å skrive egne sanger ikke lenge etter.

Som 14-åring slapp Sophie sin første singel, «Over me», på plateselskapet Sony Music Norge. Den gang fortalte hun i et intervju med KK at hun hadde tenkt å satse på en utdannelse innen musikk.

- Sophie har fra hun var liten alltid vært kreativ, spilt instrument og sunget av hele sitt hjerte, sa mamma Charlotte Spetalen i samme KK-intervju.

ÅPNER OPP: Karianne Vilde Wølner åpner om samboerskapet med Kristian Spetalen. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

Nå, fire år senere, er utdanningsambisjonene endret. Når hun går ut av Wang videregående skole til sommeren er planen å begynne å studere juss.

- Jeg ser på skolen som en gave, og det har aldri vært et alternativ for meg å droppe ut for å satse på musikk. Jeg syntes det er helt idiotisk, forteller hun til D2.

Advokat som backup

Sophie forteller likevel at hun vil ta en sjanse med musikken:

- Hvis det ikke går, kan jeg bli advokat. Det er grunnen til at jeg hele tiden sjonglerer mellom musikk og skolearbeid, forklarer hun.

Det er på Sophies Instagram at vi som oftest får høre henne synge.

Her deler hun også øyeblikk fra livet, som for eksempel fra de luksuriøse turene familien tar til Alpene eller St. Barths.

Mye oppmerksomhet i sosiale medier kan også føre til uønskede kommentarer, noe mange profilerte personer er godt kjent med.

18-åringen forteller videre til D2 at hun får hatkommentarer fra eldre kvinner som sier at hun ser ut som «en oppblåst dukke».

På spørsmål om det plager henne, svarer hun:

- Hvis de tror noe, så får de bare tro noe. Jeg vet hva som stemmer, og de rundt meg vet hva som stemmer.

LES OGSÅ: Sjokk: - Bodde med overgriper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer