Alexandra Gamlemshaug Andresen:

Milliardærdatter forlovet med MMA-utøver

Delte den gledelige nyheten på Facebook.

FORLOVET: Johan H. Andresens yngste datter delte nyheten på sin Facebookprofil. Foto: Frédéric Boudin / Ferd
FORLOVET: Johan H. Andresens yngste datter delte nyheten på sin Facebookprofil. Foto: Frédéric Boudin / Ferd Vis mer

(Se og Hør): Alexandra G. Andresen (21), datter av industri- og finansmannen Johan H. Andresen (56), er forlovet med MMA-utøveren Joachim Tollefsen (26). Dette bekrefter hun i en livshendelse på Facebook fra 27. oktober.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Andresen, uten å lykkes.

Toppet skattelistene

Alexandra og søsteren Katharina (22) har de siste årene vært blant de rikeste under 30 år, og skapte overskrifter allerede som barn. Søstrene fikk i en alder av 11 og 12 år aksjer verdt 12 milliarder av sine foreldre, og har stadig vært i rampelyset etter at de kom med på Forbes liste over verdens yngste milliardærer.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEN ANDRESEN: Alexandra og Katharina er blant verdens yngste milliardærer. Her er de sammen med sin far, Johan H. Andresen. Foto: Frédéric Boudin / Ferd
FAMILIEN ANDRESEN: Alexandra og Katharina er blant verdens yngste milliardærer. Her er de sammen med sin far, Johan H. Andresen. Foto: Frédéric Boudin / Ferd Vis mer

Opprinnelig bygget familien opp sin formue ved tobakkvirksomhet i Tiedemanns gjennom flere generasjoner, men siden slutten av 90-tallet har Johan H. Andresen vært eier og aktiv i ulike roller i familieselskapet Ferd Holding AS.

Mens storesøster Katharina har tatt steget inn i Ferd-systemet og jobber med familiebedriften, driver Alexandra aktivt med dressurkonkurranser. Hun deler ofte glimt fra sin hverdag på Instagram, der også bilder av henne og forloveden jevnlig dukker opp.

🎱

Et innlegg delt av Alexandra (@alexandraandresen)

Ambisiøst par

Alexandra fortalte til Ferdmagasinet i 2014 at hun ikke hadde planer om å jobbe i Ferd med det første. Fremtidsplanene var nemlig allerede lagt.

- I fremtiden er drømmen å ha en stall, hvor jeg avler og utdanner egne hester, og det kommer folk fra hele verden for å kjøpe dem. Jeg vil skape min egen bedrift, sa Alexandra til magasinet den gangen.

I et intervju med Nettavisen i 2015, var også forloveden Joachim Tollefsen tydelig på fremtidsplanene. Med flere proffseire i ryggen er han fast bestemt på å bli den aller beste innen sporten.

After 3 fights it was no doubt in my mind; that belt was mine. #feared #mindgames #mma

Et innlegg delt av Joachim Tollefsen🔺 (@joatolmma)

- Ambisjonene mine har alltid vært å bli anerkjent som den beste gjennom tidene. Det er æren som står høyest hos meg - ikke penger og berømmelse som hos mange andre, fortalte han til Nettavisen.

LES OGSÅ: Henrik Ingebrigtsen har forlovet seg