Viktoria Reitan:

Milliardærarvingen om familiens store lidenskap

Hun er barnebarnet til Rema 1000-gründer Odd Reitan, og følger i hans fotspor - innen musikk.

ARTIST: Viktoria Reitan har utgitt sin første singel «Say It To My Face», under artistnavnet Ivy Rei. Foto: Presse - A2 Music Productions
ARTIST: Viktoria Reitan har utgitt sin første singel «Say It To My Face», under artistnavnet Ivy Rei. Foto: Presse - A2 Music Productions Vis mer

Viktoria Reitan (18) er datteren til Rema-milliardær Magnus Reitan (43). For to år siden reiste hun til Los Angeles for å følge drømmen om å bli artist. Nå er hun tilbake i Norge, og opptrådte på VG-lista under artistnavnet Ivy Rei.

Familien Reitan er nok mest kjent for å være familien bak Rema 1000-butikkene, og har gjort gode penger gjennom selskapet Reitangruppen, men i et intervju med VG kommer det frem at hele familien også har en stor lidenskap for musikk.

- Vi har alltid sittet og sunget og spilt sammen i familieselskaper. Musikk har alltid vært en lidenskap i familien, og det er gøy å se at alles musikalske drøm nå blir oppfylt gjennom meg på et vis, sier Viktoria til VG.

Til tross for at milliardær-datteren enn så lenge bare har gitt ut én singel, er hun svært populær på Instagram, med over 300 000 følgere:

A post shared by ivy rei (@ivy) on

Milliardær-musiker

I 1972 åpnet Odd Reitan (66) sin første forretning, og etter det har Rema 1000-gründeren hatt nok å gjøre innenfor selvskapet. Men før Odd ble Rema-Odd var han faktisk organist i popgruppa Mewsick Group fra 1965 til 1966, og deretter i dansebandet Four Jets fra 1967 til 1968.

Han er også tilhenger av Paul McCartney og Eric Clapton. Så om ikke forretningen hadde gått så bra, er det ikke umulig at Odd hadde fortsatt musikkarrieren.

Både bestefaren Odd, onkelen Ole Robert og faren Magnus har for øvrig vunnet trøndermesterskapet i rock. Men ingen av dem har satset like mye på musikken som Viktoria.

- Det er gøy å kunne være den første som virkelig «pusher» for musikk og kun musikk, sier hun i intervjuet.

Hun holdt sin første konsert i juni på VG-lista, hvor hun opptrådte med debutsingelen «Say It To My Face». Dette er hennes eneste singel så langt, men hun forteller til VG at hun i hvert fall har 50 låter som er ferdigskrevet.

18-åringen er for tiden singel, og forklarer til avisa at det å finne en kjæreste ikke er i fokus akkurat nå.

Sprek bestefar

Hun feiret derimot bestefarens kjærlighetsliv nå i sommer, da han giftet seg med Hilde Undlien (48).

Rema 1000-gründeren fridde under en ferietur i Spania, og i midten av juni sa de to ja til hverandre i Nidarosdomen i Trondheim.

Det var Se og Hør som i 2012 kunne avsløre at Odd hadde funnet lykken med Hilde, og kjærligheten mellom dem har ikke falmet siden den gang.

I 2016 skrøt gründeren nemlig hemningsløst av 48-åringen, og delte hva som er hemmeligheten bak det lykkelige forholdet.

- Hilde er en veldig god støttespiller og partner. Hun er interessert i hva jeg driver med. Og ja, vi er helt klart fortsatt like forelsket, sa han til Se og Hør den gang.

FAMILIEBEDRIFT: Odd Reitan (t.h) sammen med sønnene Ole Robert (t.v) og Magnus. Foto: Tore Skaar
FAMILIEBEDRIFT: Odd Reitan (t.h) sammen med sønnene Ole Robert (t.v) og Magnus. Foto: Tore Skaar Vis mer

Skilles som venner

Men det er ikke alle i familien som har klart å holde forholdet vedlike i samme grad som Odd og Hilde.

I februar ble det kjent av Odds sønn, altså Viktorias onkel, Ole Robert Reitan (46) skulle skilles.

Han og kona Monica Tønnesen Reitan (46) giftet seg i 1997. Og nå - 20 år etter de ga hverandre sitt ja - er forholdet over.

- De to skilles som venner, og har informert nære venner og familie, fortalte flere kilder tett på paret til Se og Hør i februar.

Før jul i 2009 kjøpte Ole Robert og Monica den tidligere finansmannen Bjørn Sellægs bolig i Eilert Sundts gate i Oslo for 39,5 millioner kroner.

Paret bygget om byvillaen - som en gang huset fem store leiligheter - til en fantastisk enebolig på 1100 kvadratmeter. Oppussingen pågikk i flere år, før de endelig kunne ta eneboligen i bruk i 2009.

Da var det brukt 109 millioner kroner i ren oppussing. I februar fikk Se og Hør vite av en kilde at Ole Robert blir boende i huset.

LES OSGÅ: Vi er sammen nesten hele tiden