Kristoffer Reitan:

Milliardærarvingen er lei stempelet

20-åringen går heller sin egen vei.

GÅR EGNE VEIER: Kristoffer Reitan er barnebarn av Odd Reitan, men har ingen planer om å følge i verken bestefars eller pappas, Magnus Reitans, fotspor. Foto: NTB scanpix
GÅR EGNE VEIER: Kristoffer Reitan er barnebarn av Odd Reitan, men har ingen planer om å følge i verken bestefars eller pappas, Magnus Reitans, fotspor. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I Norge har vi høy tetthet av milliardærer, som har klart å skape formuene sine gjennom alt fra fiske til olje til gründervirksomhet. Spesielt i jappetiden var det enkelte som opplevde at formuene vokste betraktelig. Andre har klart å gjøre seg rike på andre måter, for eksempel ved å åpne dagligvarekjeden Rema.

Reitan-familien omtales ofte, om det så er på grunn av engasjement for dyr, kjærlighet eller butikkjedens 40-årsjubileum forrige uke. Kjeden var det Odd Reitan som startet i sin tid, og i dag har de butikker over hele landet.

Nå er det derimot barnebarnet hans Kristoffer Reitan (20) som stjeler oppmerksomheten. Den 20 år gamle golferen, som er sønn av Magnus Reitan (43) og Siv Beate Reitan (46), hvis familieformue er estimert til å være 43,7 milliarder kroner, er lei av arvingstempelet.

- Kom alltid en kommentar

Det er i en sjelden prat med finansbladet Kapital at Reitan nå snakker ut. Han er for tiden aktuell med golfturneringen European Tour, turneringen med høyest nivå i hele Europa. I tillegg har han tidligere, som den eneste mannlige norske spilleren noensinne, spilt i den verdenskjente turneringen US Open.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer