Louise Mohn:

Milliardærarving selger luksusvilla

Kjøpte villaen for 75 millioner, nå er den til salgs for 100.

TIL SALGS: Louise Mohn (t.h) selger luksusvillaen i Holmenkollen. Her sammen med Stand up Norge- og Latter-grunnlegger Elina Krantz tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TIL SALGS: Louise Mohn (t.h) selger luksusvillaen i Holmenkollen. Her sammen med Stand up Norge- og Latter-grunnlegger Elina Krantz tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Louise Mohn (45), datteren til milliardær Trond Mohn (76), selger luksusvillaen sin i Holmenkollveien 125 med en prisantydning på 100 millioner kroner.

Eiendomsmegler Tom Johnsen i Sem og Johnsen Eiendomsmegling bekrefter at eiendommen er lagt ut for salg overfor TV 2, og beskriver boligen som «alt man kan ønske seg». I tillegg påpeker han at det har vært stor interesse for villaen.

- Det er sjeldent at sånne hus kommer på markedet. Det er bygget få slike eiendommer i Norge, sier eiendomsmegleren til nettstedet.

Overfor Finansavisen opplyser Tom Johnsen at Louise Mohn hyret inn håndverkere for å bli helt fornøyd med eiendommen, og at hun har oppgradert den for 15-20 millioner kroner siden 2014.

Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør å komme i kontakt med eiendomsmegler Tom Johnsen.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

Villaen kjøpte hun i 2014 sammen med sin daværende mann, Erik Bertrand Larssen (46), men tre år senere gikk duoen hver til sitt.

Mohn og Bertrand Larssen giftet seg i Bergen domkirke samme året som luksusvillaen ble kjøpt.

LUKSUSVILLA: Louise kjøpte villaen i Holmenkollen sammen med Erik Bertrand Larssen i 2014 - samme året de giftet seg. Tre år senere gikk de hver til sitt. Foto: Bent Are Sigvaldsen / Se og Hør
LUKSUSVILLA: Louise kjøpte villaen i Holmenkollen sammen med Erik Bertrand Larssen i 2014 - samme året de giftet seg. Tre år senere gikk de hver til sitt. Foto: Bent Are Sigvaldsen / Se og Hør Vis mer

Økonomisk vekst

Som nevnt er Louise Mohn datter av milliardær Trond Mohn, men det er ingen tvil om at 45-åringen kan stå på egne bein.

Tidligere denne måneden ble nemlig ligningstallene for 2018 offentliggjort av Skatteetaten, og der kommer det fram at hun tjente svimlende 52 millioner kroner i fjor.

I tillegg står hun oppført med en formue på over 916 millioner kroner. Dette er en solid økning fra året før, hvor tallene viste en inntekt på null kroner og en formue på 388 millioner kroner.

Vis mer

LES OGSÅ: - Vi gjør det for pengene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer