Katharina Andresen:

Milliardærarving flytter fra Norge

- Gleder meg til å flytte.

NYE VEIER: Ferd-arving Katharina Andresen har bestemt seg for å studere igjen. Denne gangen blir det «over dammen». Foto: Andreas Fadum
NYE VEIER: Ferd-arving Katharina Andresen har bestemt seg for å studere igjen. Denne gangen blir det «over dammen». Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

Katharina Gamlemshaug Andresen (24) er en av landets desidert rikeste. Når skattelistene om noen få uker slippes, er det ventet at formuen hennes nok en gang vil skape overskrifter verden over.

Som døtre av industri- og finansmannen Johan H. Andresen (58) var hun og søsteren, Alexandra Andresen (23), oppført med formuer på 6,8 milliarder kroner, ifølge skattelistene for 2017.

De siste åra har storesøster Katharina hatt en rolle i farens selskap Ferd. Formuen ble tjent i tobakksindustrien, men forvaltes nå gjennom ovennevnte selskap. 24-åringen har dessuten jobbet i Innovasjon Norge.

Nytt liv

Tross det mange allerede vil omtale som en imponerende karriere, er hun ikke helt ferdig med studiene. Nå avslører hun at hun har bestemt seg for å flytte fra Norge for å endelig få sin grad.

Andresen har tidligere studert økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI i Oslo, men droppet ut etter en tid. Nå går turen til London, for å studere Global Management ved Regent's. Skolen ligger sentralt til, rett ved Baker Street.

Her skal hun ta en bachelor, og oppstarten er trolig allerede i januar. Ifølge universitetets nettsider koster det rundt 90 000 kroner i semesteret å studere ved den kjente skolen, en som hun tvilsomt har problemer med å betale.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer