Ble funnet kvalt på luksushotell:

Milliardærarving drept - døde under sexlek

- Jeg la et håndkle rundt halsen hennes og begynte å kysse henne. Men hun ville ha mer, så jeg la hånden min på håndkleet og presset, sa 32-åringen i retten.

DREPT: Milliardær-arvingen Anna Reed (22) ble funnet kvalt på et luksushotell i Sveits. 32-åringen som er tiltalt for drapet hevder imidlertid at hun døde ved et uhell mens de hadde sex. Foto: Skjermdump fra Facebook
DREPT: Milliardær-arvingen Anna Reed (22) ble funnet kvalt på et luksushotell i Sveits. 32-åringen som er tiltalt for drapet hevder imidlertid at hun døde ved et uhell mens de hadde sex. Foto: Skjermdump fra Facebook Vis mer
Publisert

Milliardærarvingen Anna Reed (22) ble funnet død av ambulansepersonell på et luksus-hotellrom i Sveits i april 2019.

Obduksjonen viste at hun ble kvalt, ifølge The Times. Hun skal også ha hatt kutt og blåmerker på kroppen.

- Døde under «seksuell kvelning»

En 32 år gammel mann fra Tyskland er anklaget for å ha drept Reed for å få tilgang til pengene hennes. Reed kom fra en familie som drev med avl og opptrening av racinghester i milliardklassen.

Denne uken begynte rettssaken mot ham i den sveitsiske byen Lugano. 32-åringen står tiltalt for forsettlig drap, tyveri, svindel og narkotikaovertredelser.

SAVNET: Spanske Olivia på seks år og Anna på ett år ble sist sett med faren sin på øyen Tenerife 27. april. Tidligere i år ble eldstedatteren funnet død. Video: AP / Politiet Vis mer

Han nekter imidlertid for å ha drept Reed med vilje, og hevder ifølge The Independent at hun døde under en «sexlek», såkalt «seksuell kvelning».

- Jeg la et håndkle rundt halsen hennes og begynte å kysse henne. Men hun ville ha mer, så jeg la hånden min på håndkleet og presset, sa 32-åringen i sin forklaring i retten.

Fant kredittkortet

Mannen skal ha opparbeidet seg en gjeld på drøye 470 000 norske kroner - penger han skal ha brukt på alkohol, narkotika og designerklær, ifølge The Independent.

Han skal angivelig ha visst at Anna Reed hadde «mer enn 25 000 pund» på bankkontoen sin - en sum som tilsvarer nesten 300 000 norske kroner.

PÅ FERIE: Paret møttes i Thailand, og dro på ferie til Vietnam, Singapore og Dubai sammen. Anna Reed delte bilder fra reisene på sin Facebook-side. Foto: Skjermdump fra Facebook
PÅ FERIE: Paret møttes i Thailand, og dro på ferie til Vietnam, Singapore og Dubai sammen. Anna Reed delte bilder fra reisene på sin Facebook-side. Foto: Skjermdump fra Facebook Vis mer

Kredittkortet hennes ble først funnet igjen måneder etter at hun døde, gjemt bak veggpanelet i en heis i luksushotellet hvor de to hadde bodd.

- Bankkortet var gjemt veldig godt og det var klart at det var meningen at noen skulle hente det senere. Påstanden om at hun døde i en sexlek var aldri særlig overbevisende, sier en kilde hos påtalemyndigheten, ifølge The Times.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Betalte for reisene

Da hun døde var Anna Reed på en verdensomfattende reise som hun hadde fått i bursdagsgave fra sin far, Clive Reed (63). Hennes bestefar var Guy Reed, en fremstående eier og oppdretter av racinghester.

Paret møttes i Thailand i februar 2019, bare to måneder før Reeds død. Sammen reiste de til Vietnam, Singapore og Dubai. Reed delte bilder fra reisene på Facebook.

Det skal ha vært Reed som sto for mesteparten av reisekostnadene.

I retten ble det opplyst at milliardærarvingen brukte drøye 35 000 kroner i måneden, men at den summen «økte betraktelig» etter at hun møtte 32-åringen.

MUMIFISERT: En kvinnelig sektleder ble funnet død og mumifisert i Colorado i slutten av april. Bilder: SAGUACHE COUNTY / YOUTUBE / KUSA / DR. PHIL Vis mer

- Det var gråting

I rettssaken vitnet også hotellgjester som skal ha hørt skriking og roping komme fra parets hotellrom. The Independent har gjengitt deler av vitnemålet:

- Jeg hørte knusing av glass og møbler som ble dyttet rundt i rommet på bråkete vis, sa et av vitnene, som fortsatte med å beskrive skjebnenatten:

- Det var gråting. En stemme sa enten: «You are killing me» eller «You are kidding me» («Du dreper meg» eller «Du kødder med meg» journ.anm.) Jeg ville gå og si noe, men tenkte at det ville være for farlig.

Etter den angivelige krangelen skal 32-åringen ha gått ned i lobbyen ved 06.30-tiden om morgenen, og sagt at Reed følte seg dårlig. Resepsjonisten ringte ambulansen.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

Da ambulansepersonellet kom opp på rommet, skal de ha funnet henne på gulvet på badet. De prøvde å gjenopplive henne, men det var ikke mulig.

Rettsaken pågår ennå, og det er derfor ikke kommet noen dom i saken.

LES OGSÅ: Skutt og drept på date

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer