Alyona Zaitseva:

Milliardærarving dømt etter den forferdelige ulykken

- Vi hadde ventet det.

DØMT: Milliardærarving Alyona Zaitseva er nå dømt til ti års fengsel etter den grusomme bilulykken som preget Ukraina høsten 2017. Foto: NTB scanpix
DØMT: Milliardærarving Alyona Zaitseva er nå dømt til ti års fengsel etter den grusomme bilulykken som preget Ukraina høsten 2017. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Før oktober 2017 hadde Oligark-arving Alyona Zaitseva (21) et liv få bare kunne drømme om. Gjennom hele livet hadde faren, den styrtrike energimogulen Vasily Zaitsev, kommet med sjenerøse donasjoner og økonomiske bidra til datteren.

Alt skulle forandre seg den 18. oktober 2017, da hun kjørte rundt i den ukrainske byen Kharkiv i sin luksusbil. I en hastighet som er anslått til å ha vært på over 100 kilometer i timen, kjørte hun på rødt lys, inn i en annen bil og så opp på et fortau hvor tolv personer ble meid ned.

Grusomme bilder fra stedet viste vrakrestene av bilen, med likene etter seks personer som ligger strødd langs fortauet. Blant de drepte var en femten år gammel jente og en gravid kvinne, skrev lokale medier den gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer