I SORG: MTV-stjernen Tila Tequila (t.h) er i dyp sorg etter at hennes forlovede Casey Johnson ble funnet død mandag. Foto: All Over Press
I SORG: MTV-stjernen Tila Tequila (t.h) er i dyp sorg etter at hennes forlovede Casey Johnson ble funnet død mandag. Foto: All Over PressVis mer

Milliardærarving døde brått

TV-stjernens forlovede lå død i sin egen leilighet i flere dager før hun ble funnet.

SEHER.NO:  MTV-stjernen Tila Tequila (28) er i dyp sorg etter at hennes forlovede - milliardærarvingen Casey Johnson - ble funnet død mandag.

Redningsmannskaper rykket ut til parets hus i Los Angeles klokken 11.51 lokal tid etter å ha blitt tilkalt vi nødnummeret 911. Da de kom frem var 30 år gamle Johnson allerede død ifølge People.

- Det ser ut til å være en naturlig død, vi mistenker ikke at det ligger noe kriminelt bak. En rapport fra rettsmedisineren vil bli det neste, sier talsmann for Los Angeles-politiet Sara Faden til bladet.

En politikilde sier til nettstedet TMZ.com at Johnson skal ha ligget død i sin leilighet i flere dager før hun ble funnet.

Avslått telefon

Tila sier til TMZ.com at hun sist hadde kontakt med Casey 28. desember, da kvelden deres endte med en krangel. Hun skal uten hell ha forsøkt å ringe forloveden 29. desember, men har siden bare blitt møtt av en avslått telefon.

Casey Johnsons siste oppdatering på sin egen Twitter-side er fra 29. desember.

"Søte drømmer alle sammen. Jeg skal få meg en ny bil. Noen ideer? Det kan ikke være en to-seter fordi vi har en datter... sedan? sportsbil? SUV?", skrev hun dagen etter at hun skal ha kranglet med Tila.

Casey - som etterlater seg datteren Ava - er arving til det kjente legemiddelfirmaet Johnson & Johnson.

Mistenkte overdose
Tila Tequila- som ble sammen med Johnson etter at hun gjorde to mislykkete forsøk på å finne kjærligheten i MTV-programmene " A Shot At Love" - røpet selv dødsfallet til sin forlovede på sin Twitterside mandag.

"Vennligst be for min kone Casey Johnson. Hun har gått bort. Takk for all kjærlighet og støtte. Jeg logger av nå for å være sammen med familien," skrev hun på sin side hos det populære nettsamfunnet.

En kilde nær Tila Tequila sier til nettstedet RadarOnline.com at TV-stjernens første reaksjon skal ha vært at dødsfallet skyldtes en overdose.

Ifølge nettstedets kilde skal Johnson ha vært kjent for sitt store forbruk av reseptbelagte legemidler.

Familien i sorg
Caseys familie bekrefter dødsfallet overfor Us Magazine og beskriver datterens tap som en tragedie.

- Johnson-familien sørger over det tragiske tapet, og ber om respekt for sitt privatliv i denne vanskelige stunden, sier en talsmann for familien.

Caseys tre år gamle datter Ava- som hun adopterte fra Kasakhstan i 2007 - blir for øyeblikket passet på av sin bestemor Salem Johnson.


Minnes av kjendisvennene
Det tidligere kjendiskjæresteparet Samantha Ronson og Lindsay Lohan sørger begge over Casey på sine Twitter-sider.

- R.I.P. Til en venn og av mange - Casey Johnson - mine tanker går til hennes familie, venner og hennes skjønne datter Ava. Du er i våre hjerter, CJ, skriver "Mean Girls"-skuespilleren Lindsay Lohan.

- Jeg er så lei av de tre bokstavene. Jeg er så lei av miste venner til noe så meningsløst som overdose. Våkne opp, folkens, legger Samantha Ronson til.

Også partypiken Paris Hilton minnes sin gode venn på Twitter.

- Jeg er så trist akkurat nå, hjertet mitt lider. Jeg mistet en gammel venn. Tankene mine går til hennes familie. R.I.P Casey, jeg elsker deg, skriver Paris.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Skandaleåret fra A til Å