Eve Jobs og Harry Hudson:

Milliardærarving (22) har funnet lykken

Er dette Hollywoods nye «it»-par?

BEKREFTER FORHOLD: Eve Jobs og Harry Hudson er det nye, hotte paret i Hollywood. Foto: Eve Jobs / Instagram
BEKREFTER FORHOLD: Eve Jobs og Harry Hudson er det nye, hotte paret i Hollywood. Foto: Eve Jobs / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er alltid koselig når romantikk oppstår - spesielt når den forener to innflytelsesrike mennesker, eller skal man si kommende stjerner?

Nylig kunne nemlig milliardærarving Eve Jobs (22) avsløre at hun har funnet tonen med musikeren Harry Hudson (27) - noe flere store stjerner virker å være svært glade over.

Men hvem er de egentlig?

«Instagram-official»

Jobs er, slik navnet antyder, den yngste datteren til den avdøde Apple-gründeren Steve Jobs - mens Hudson på sin side har gjort seg bemerket gjennom egen musikk, og som nær venn av Kardashian-familien.

Med gode kontakter og et rikt nettverk (hvis det er lov å si), har de to verden for sine føtter - og de har begge kjent populariteten øke opp gjennom årene.

- SJOKK: Maura Higgins og Curtis Pritchard ble stormforelsket i sesong 5 av «Love Island UK». Nå har førstnevnte blitt sammen med en annen deltaker fra programmet. Video: Rød Løper Vis mer

Og mer oppmerksomhet kan det bli.

Ordet sprer seg nemlig raskt, og øynene ble spesielt rettet mot de to etter at Jobs for to uker siden kunne meddele på sin Instagram-profil at hun hadde funnet lykken med Hudson.

Det gjorde hun med en rekke bilder av paret - og kommentarfeltet flyter over av gratulasjoner fra kjente og ukjente.

Hudson benyttet anledningen til å skrive en aldri så liten kjærlighetserklæring til Jobs.

«For alltid, for faen», skriver han.

Andre som har rettet oppmerksomheten mot de to turtelduene og lagt igjen en kommentar er Khloé Kardashian (36) og Kourtney Kardashian (41). Det har de gjort i form av en rekke røde hjerte-emojier.

Også artist Madison Beer (21) og kjendisfotograf Alfredo Flores (32) har delt sine lykkønskninger.

ALDRI SKJEDD FØR: NB! Spoiler dersom du ser programmet på norsk TV! I programmet «Ungkarskvinnen» pleier det å gå en hel sesong før hovedpersonen velger seg en frier. Tidenes eldste «Ungkarskvinne», Clare Crawley, trengte bare to uker. Men er de fortsatt sammen? Video: ABC Vis mer

Lever skjermet

Eve Jobs har frem til nå kanskje vært ukjent for mange. Hennes pappa, Steve Jobs, er den som stakk seg mest ut i familien. Etter at han tapte kampen mot en langvarig kreftsykdom i 2011, har familien holdt en lav profil.

Nå som Eve Jobs er blitt voksen har hun imidlertid blitt mer synlig i rampelyset - og har i skrivende stund flere hundre tusen følgere på Instagram. Hun har blant annet tatt på seg modelloppdrag - i tillegg til at hun gjør det bra innen hestesport.

Hun har ifølge Business Insider blant andre konkurrert mot Jennifer Gates (24), datteren til milliardær Bill Gates (65) og kona Melinda (56).

Som nevnt er 22-åringen den yngste datteren av den avdøde milliardæren, som også har døtrene Erin (25) og Lisa (42). Eve og Erin fikk han sammen sin siste kone Laurene Powell (57), mens Lisa er fra hans tidligere ekteskap med Chrisann Brennan (66).

Det var Powell som tok over milliardformuen etter Jobs da han gikk bort i 2011.

Vant over kreften

Eve Jobs er derimot ikke alene om å ha innflytelsesrike folk rundt seg. Hennes nye flamme Harry Hudson kan skrive flere store navn på listen over folk som står han nær.

Hudson er født inn i en middelklassefamilie i New Jersey, og skal selv ha sørget for å havne der han er i dag. Han har holdt på med musikk lenge, og i dag blir musikken hans streamet av millioner.

I høst slapp han blant annet låten «Closing Doors» - med ingen ringere enn norske Astrid S (24).

Selv om Hudson lenge har hatt et musikalsk talent, ble han ikke oppdaget på ordentlig før sminkemogulen Kylie Jenner (23) filmet ham og delte videoen med sine millioner av følgere på Snapchat i 2016, ifølge Vice.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

Hudson er nemlig nær venn av Kylie og storesøsteren Kendall Jenner (25), og har blant annet dukket opp i familiens realityprogram «Keeping Up with The Kardashians». På tidspunktet han fikk drahjelp fra milliardærvenninnen gikk han også inn i en periode preget av alvorlig sykdom.

Da han var 20 år fikk han nemlig lymfekreft, og på samme tid fikk han beskjed om at han bare hadde tre måneder igjen å leve, ifølge Harper's Bazaar.

Ett år senere, etter en tung cellegiftbehandling, vant han derimot kampen mot kreften.

Gjennom hele kreftbehandlingen hadde han et godt støtteapparat, og spesielt Jenner-søstrene sto trofast ved hans side.

- Elsker deg

I anledning 20-årsdagen sin i 2017, donerte Kylie en del av alle salgene fra sminkemerket sitt til å hjelpe kreftsyke barn og unge - og på Instagram takket hun Hudson for alt han har lært henne.

«Tusen takk Harry Hudson - for at du har lært meg hva denne organisasjonen gjør og for å hjelpe meg å gjøre en forskjell», skrev hun blant annet.

Hudson reagerte da med å spre kjærlighet i retning bestevenninnen.

«Jeg elsker deg. Tusen takk for alt du gjør. Jeg er veldig takknemlig for deg, og alle barna du hjelper kommer også til å være det», kommenterte han den gang.

LES OGSÅ: Brudd rett etter «Farmen kjendis»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer