Milliardærarving (15) døde i ulykke

Sammen med søsknene var Iris Annabel Goldsmith arving til i overkant av 2,5 milliard kroner.

ARVING: Iris Annabel Goldsmith skulle arve farens formue. Her sammen med lillesøstra Eliza og pappa Ben i 2016. Foto: Alan Davidson/Rex/NTB Scanpix
ARVING: Iris Annabel Goldsmith skulle arve farens formue. Her sammen med lillesøstra Eliza og pappa Ben i 2016. Foto: Alan Davidson/Rex/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 15 år gamle datteren av den mektige britiske finansmannen Ben Goldsmith, Iris Annabel Goldsmith, døde mandag kveld etter en ulykke med en firhjuling på farens gård ved Somerset, England.

Iris var datter av Ben Goldsmith og hans ekskone Kate Rothschild, og sammen med sine yngre brødre, Frank James Amschel og Isaac Benjamin Victor, var hun arving til nærmere 2,5 milliard kroner.

Ifølge BBC skal hun da omkommet etter å ha blitt fastklemt da kjøretøyet, som er en form for motorsykkel på fire hjul, havnet oppå henne. Luftambulanse ble sendt til stedet, men livet skal ikke ha vært til å redde.

- Ikke mistenkelig

En talsmann fra Avon og Somerset-politiet har sagt følgende om ulykken:

- Vi mottok en alarm rundt klokka 15.15 mandag 8. juli til en gård i området omkring landsbyen North Brewham i forbindelse med en tenåringsjentes plutselige dødsfall. Jentas død blir ikke ansett som mistenkelig, og politiet er nå i gang med en etterforskning av ulykken.

Familien har bedt om at privatlivet aksepteres i denne vanskelige tida.

Ben Goldsmith er sønn av den avdøde milliardæren James Goldsmith og Lady Annabel Goldsmith. James Goldsmith var inntil sin død i 1997 en av Europas største støttespillere for miljøinitiativer, inkludert kampanjer mot genetisk modifisert mat. Sønnen Ben skal ha arvet farens engasjement for miljø og klima og er eier av selskapet Menhaden, som fokuserer på utvikling av grønn energi og bærekraftig utvikling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer