KONKURS: Mary-Kate og Ashley Olsens pappa, David Olsen, har begjært seg selv konkurs og risikerer nå å miste hjemmet sitt.  Foto: All Over Press
KONKURS: Mary-Kate og Ashley Olsens pappa, David Olsen, har begjært seg selv konkurs og risikerer nå å miste hjemmet sitt. Foto: All Over PressVis mer

Milliardær-tvillingenes pappa konkurs

- Mary-Kate og Ashley har ikke hjulpet sin far...

SEHER.NO: Kjendistvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen (24) er blant de rikeste unge stjernene i Hollywood, og har en formue på flere milliarder kroner takket være deres produksjonsselskap, mote-imperie, samt skuespillerjobbingen.

Men selv om de unge stjernene er blant de mektigste i underholdningsbransjen, og har råd til å gjøre akkurat som de vil, har ikke resten av Olsen-familien det like greit.

Ifølge den amerikanske tabloidavisen National Enquirer har nemlig tvillingenes pappa, David Olsen, nå begjært seg selv konkurs.

Sjokkerende retts-dokumenter Enquirer har fått tak i viser at David Olsen og kona McKenzies hjem nå har blitt lagt ut for tvangssalg, og auksjonen skal holdes i neste måned.

Dokumentene viser også at Olsen skylder nærmere 13 millioner kroner på huset, som ligger i Tarzana i California.

- Hvis ikke hans mega-rike døtre redder ham, vil David og tvillingenes stemor miste deres hjem 9. juli, sier en venn av familien.

Så langt har ikke kjendistvillingene tilbudt faren finansiell støtte.
 
- Det er overraskende at Mary-Kate og Ashley ikke har hjulpet sin far. De har alltid hatt et nært forhold til både deres far og mor, selv etter at de skilte seg, sier kilden videre.

Olsen-tvillingene står bak milliardselskapet Dualstar Entertainment Group, som produserer filmer, tv-show, bøker, videoer, CD-er og spill. De har også tjent en formue på deres mote- og skjønnhetsimperie.

- David har ikke betalt lånet på huset og vil ikke klare å forhindre en tvangsauksjon hvis ikke han får tak i to millioner dollar, sier kilden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Kjenner du dem igjen?