USA-valg:

Milliardær overrasker på Trump-fest

Presidenten har invitert 400 mennesker til valgvake i Det hvite hus.

VEKKER OPPSIKT: Den amerikanske milliardærarvingen og politikeren Andrea Catsimatidis er blant de 400 gjestene Trump hadde invitert til valgvake. Hun vekker nå oppsikt. Foto: Instagram
VEKKER OPPSIKT: Den amerikanske milliardærarvingen og politikeren Andrea Catsimatidis er blant de 400 gjestene Trump hadde invitert til valgvake. Hun vekker nå oppsikt. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En verdensomspennende pandemi stopper ikke Donald Trump (74) fra å arrangere en gedigen valgvake. Presidenten har invitert hele 400 mennesker til å være med ham i Det hvite hus for å enten feire seieren eller trøste ham etter tapet.

Med for å støtte ham var selvsagt kvinnene i hans liv - kona Melania og døtrene Tiffany og Ivanka. De tre Trump-kvinnene har i løpet av årene skapt overskrifter i flere av verdens største medier, på grunn av alt fra politiske skandaler til private konflikter.

SUPERSTJERNE: Rapperen Lil pump er svært begeistret for Donald Trump. Video: KameraOne. Reporter: Jonas Gard Steen Andersen Vis mer

Det er derimot ikke bare presidentens nærmeste som dukket opp. Rundt klokka fem i natt, norsk tid, begynte flere gjester å entre Det hvite hus, og det var ikke hvem som helst republikaneren hadde invitert.

Overrasker

Blant andre, er den kjente milliardærarvingen Andrea Catsimatidis (29) på gjestelisten. Hun er datter av den amerikanske forretningsmannen John Catsimatidis, som har tjent sin formue som eier av en dagligvarekjede.

Datteren sitter i styret til Manhattans republikanske lokallag, og er i New York er profilert politisk skikkelse. Natt til onsdag var det imidlertid ikke hennes politiske synspunkter som vekket oppsikt, selv om de trolig er grunnen til at hun står på listen.

SMITTEVERN?: Avstand og munnbind sto ikke høyt på agendaen under Trumps valgvake i Det hvite hus. Foto: Instagram
SMITTEVERN?: Avstand og munnbind sto ikke høyt på agendaen under Trumps valgvake i Det hvite hus. Foto: Instagram Vis mer

Til sine 58 000 følgere på Instagram, har hun delt flere bilder og snutter fra innsiden av Det hvite hus. Ikledd en formsittende rød kjole, med dyp utringning, viste hun frem flere rom.

Hun har også delt en rekke bilder tidligere hvor hennes Trump-sympati er krystallklar - gjerne i kombinasjonen bikini og den velkjente røde MAGA-capsen. Ifølge Business Insider er hun selvutnevnt «bikini-entusiast».

Under festen valgnatten virker det som om gjestene sitter på separate rom, der de følger diverse valgsendinger sammen. På enkelte av bildene virker det imidlertid ikke som gjestene opprettholder avstand, og det er heller ikke alle som har på seg munnbind.

Familiesterke

Milliardærarvingen hadde ikke på seg det da hun poserte med venner og kolleger inne i Det hvite hus.

Hun er ikke den eneste celebre gjesten som har tatt turen. Trump inviterte også den kjente MMA-utøveren Colby Covington (32), som delte en snutt av seg selv med den klassiske røde «Make America Great Again»-capsen.

KJENT: MMA-utøveren Colby Covington var blant gjestene Trump hadde invitert. Foto: Instagram
KJENT: MMA-utøveren Colby Covington var blant gjestene Trump hadde invitert. Foto: Instagram Vis mer

Det har ikke dukket opp profesjonelle bilder fra Det hvite hus ennå, men familien har selv delt bilder fra valgnatten. På Instagram la Donald Trump jr. ut et bilde sammen med søsknene Eric og Ivanka, der han skrev «Let's do this».

Lara Trump, kona til presidentens sønn Eric, har også delt et bilde fra arrangementet. Det virker altså som Trump-gjengen stiller mannsterke til arrangementet, der de trolig får en tydelig pekepinn på om faren vinner valget - eller må gi fra seg nøklene til Det hvite hus i januar.

Melania Trump hadde derimot til gode å vise seg natt til onsdag. Rundt klokka halv seks på morgenen norsk tid, hadde hun foreløpig ikke vært å se på valgvaken.

PRESIDENTVALGET: Melania Trump avla sin stemme tirsdag morgen amerikansk tid. Video: KameraOne Vis mer

Hun stemte i Florida tidligere på dagen, og skulle etter det reise til Washington D.C. Hun dukker trolig opp med ektemannen i løpet av morgentimene, gitt at han har lovet å tale på sikt.

LES OGSÅ: Viste seg igjen etter tragedien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer