John Paulson:

Milliardær i episk skilsmisse

Formuen som skal fordeles er enorm.

SKILLES: Milliardær John Paulson skal skilles fra kona gjennom 21 år, Jenny Paulson. Foto: Spencer Platt / AFP / NTB
SKILLES: Milliardær John Paulson skal skilles fra kona gjennom 21 år, Jenny Paulson. Foto: Spencer Platt / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske forretningsguruen John Paulson (65) har gjort seg svært rik ved å investere i eiendommer. Såpass rik at han har blitt omtalt som «et av de mest framtredende navnene i finansverden», og «mannen som tjente en av de største formuene i Wall Streets historie».

Helt siden 2000 har han vær gift med Jenny Paulson (født Zaharia journ.anm.) (50), som han fikk døtrene Gizelle og Danielle sammen med. Paret møttes da Paulson ansatte Zaharia som assistent.

Nå, etter over 20 år som ektefeller, skal paret skilles. Og skilsmissen ligger an til å bli av det større slaget. Det framkommer i rettsdokumenter Page Six har fått innsikt i.

Nettstedet skriver også at begge parter har ansatt svært mektige skilsmisseadvokater i New York.

Kan bli historisk

Ifølge Forbes er milliardæren god for ikke mindre enn fire milliarder amerikanske dollar, noe som er nærmere 35 milliarder norske kroner.

Dermed er formuen som skal fordeles mellom Paulson-ekteparet mildt sagt enorm.

En kilde skal ha uttalt til Page Six at eksparet ikke har undertegnet en ektepakt, som kunne sikret formuen til Paulson. Derfor kan denne skilsmissen bli historisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer