Andresen-familien:

Milliardær-familiens hund funnet død

Etter fire dager er Tsar funnet.

FUNNET: Onsdag ble Tsar funnet død i vannet. Foto: Privat
FUNNET: Onsdag ble Tsar funnet død i vannet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste dagene har Andresen-familien fått enorm oppmerksomhet etter at familiehunden Tsar ble borte lørdag kveld. Onsdag opplyser Kristin Andresen til Se og Hør at hunden har druknet.

- Det var derfor han var så redd vannet. Han klarte ikke å svømme. Jeg skjønner ikke helt hvordan han har falt i vannet, han var så redd det, sier hun.

Kristin forteller at svigerdatteren fant hunden i vannet ved Grimsøya i Bærum bare kort tid før denne saken ble publisert.

- Grusomt, sier hun.

Kunne ikke svømme

Sammen med resten av familien har Kristin, som er gift med Ferd-eier Johan H. Andresen, gått bredt ut i sosiale medier de siste dagene i håp om å finne familiehunden.

Til Se og Hør fortalte hun tirsdag at de sist så Tsar lørdag kveld mellom 18.30 og 19.00, og at den siste observasjonen av ham på øya var mellom 19.00 og 19.30 samme dag.

DRUKNET: Onsdag ble Tsar funnet etter fire dager. Foto: Privat
DRUKNET: Onsdag ble Tsar funnet etter fire dager. Foto: Privat Vis mer

Ekteparets datter, Alexandra Andresen (24), fortalte tirsdag at hunden ikke kunne svømme og hater vann.

- Det er usannsynlig at han har lagt på svøm. Vi er nå sikre på at noen må ha tatt ham med inn til land. Jeg har lett og lett, men har ikke hørt eller sett noe til han enda, sa hun.

LES OGSÅ: Slaktes etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer