Damian Hurley:

Milliardær-bestefar ville gjøre barnebarnet arveløs

Elizabeth Hurleys 17 år gamle sønn i bitter arvestrid med bestefaren.

I RETTEN: Elizabeth Hurleys eneste barn har nylig vært i retten - mot sin egen bestefar som forsøkte å nekte ham tilgang til familieformuen på svimlende 450 millioner britiske pund. Foto: NTB Scanpix
I RETTEN: Elizabeth Hurleys eneste barn har nylig vært i retten - mot sin egen bestefar som forsøkte å nekte ham tilgang til familieformuen på svimlende 450 millioner britiske pund. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Elizabeth «Liz» Hurley (54) har i flere tiår vært et svært kjent fjes for mange. Den britiske 54-åringen er en berømt skuespiller og modell, og ikke minst kjent som sminke- og skjønnhetsgiganten Estée Lauders ansikt utad.

Den siste tiden har også hennes 17 år gamle sønn Damian Hurley fått mye oppmerksomhet - blant annet fordi mange mener han er skremmende lik sin berømte mor. Den unge sønnen gjør det også stort som modell, og går dermed i fotsporene til moren sin.

Det har imidlertid ikke bare vært rosenrødt i Hurley-familien gjennom årenes løp. Damian er Elizabeths eneste barn, men da den unge kjekkasen kom til verden i 2002 - nektet faren Steve Bing (54) først for at han var faren til barnet.

En DNA-test avslørte likevel at Bing var Damians far.

17-åringen har siden den gang hatt et heller kjølig forhold til sin far, som jobber som forretningsmann i USA. Det kan også virke som at den over 17 år gamle familiefeiden fortsatt ikke har sluppet taket.

Ifølge Page Six skal nemlig Damians bestefar nylig ha forsøkt å gjøre barnebarnet arveløs - og nekte ham tilgang til familieformuen som har en verdi på svimlende 456 millioner britiske pund, ifølge nettstedet. Det tilsvarer omkring 4.8 milliarder norske kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer