Millardærklubben Stones

Selv om de er gamle er det ingenting i veien med forretningssansen til Rolling Stones. Rocke-veteranene har tjent 1,1 millard kroner i løpet av et halvt år !

FORTSATT SPREKE: Keith Richards og Mick Jagger holder fortsatt koken, selv om de har passert 60 for lenge siden... Foto: All Over Press
FORTSATT SPREKE: Keith Richards og Mick Jagger holder fortsatt koken, selv om de har passert 60 for lenge siden... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Tykk lommebok!

Mick Jagger (63) og de andre gråstenkede spillemennene i Rolling Stones har dratt inn det astronomiske beløpet på 45 konserter. Beløpet kunne vært enda større dersom de ikke ble tvunget til å avlyse flere oppdrag fordi gitarist Keith Richards (62) falt ned fra et tre.

Gamlegutta dro ifølge det amerikanske bladet Billboard inn over dobbelt så mye som 2. plassen på lista - det irske superbandet U2.

En av de viktigste grunnene for det store overskuddet, skal ifølge Aftonbladet være at Stones har mye høyere billettpriser enn andre band.

Se Stones live her !

De andre bandene som håver inn på Billboards økonomiske toppliste er:

1. Rolling Stones - 1,1 milliarder kroner.
2. U2 - 562 millioner kroner.
3. Bon Jovi - 475 millioner kroner.
4. Billy Joel - 346 millioner kroner.
5. Cirque du Soleils Delirium - 282 millioner kroner.

Pengene skulle nok dekke drikkebudsjettet til de beryktede festløvene Jagger og Richards i sommer...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer