BLE FORELDRE IGJEN: Milla Jovovich og  Paul W.S. Anderson fikk nok en jente.  Foto: wenn.com
BLE FORELDRE IGJEN: Milla Jovovich og Paul W.S. Anderson fikk nok en jente. Foto: wenn.comVis mer

Milla Jovovich fikk en datter

Hollywood-stjernen stråler av babylykke.

SEOGHØR.NO: I august kom den gledelige nyheten om at skuespilleren Milla Jovovich (39) og filmregissøren Paul W. S. Anderson (50) ventet sitt andre barn.

Onsdag kom datteren Dashiel Eden til verden - tre dager etter termin.

- Hun fødte datteren i morges. Alle er begeistret og overlykkelige! Milla er nå i kosemodus med sin nye baby, bekrefter talspersonen hennes til E! News.

Jovovich og ektemannen giftet seg i 2009, og har også datteren Ever Gabo Anderson (7) sammen.

- Jeg er virkelig stolt av meg selv som ikke har lagt på meg like mye vekt som jeg gjorde med vårt første barn (34 kg). For nå må jeg begynne å filme «Resident Evil - The Final Chapter» i august samtidig som jeg tar meg av et lite spebarn, sa hun nylig, ifølge nettstedet.

Kvalitetstid med mann og datter før fødselen

Mandag forrige uke postet hun dette koselige bildet av seg selv og Ever på Instagram med følgende tekst:

- Vi koser oss den siste uken som en familie på tre før babyen kommer! Mannen min tok bildet mens vi hadde en fantastisk koreansk BBQ på Genwa i Los Angeles. En super ettermiddag!

Graviditeten kom som en overraskelse og gjorde at Milla måtte utsette innspillingen av den nyeste «Resident Evil»-filmen.

- Vi har funnet ut at stunt-jobbing, en voksende mage og dreping av zombier ikke er den beste kombinasjonen! Lol! skrev hun blant annet i et Facebook-innlegg da hun avslørte at hun var gravid i fjor sommer.

I KJENT STIL: Her er Milla som Alice i Resident Evil 5: Retribution fra 2012. Hun er også kjent fra filmer som Joan of Arc og Det femte element. Foto: Stella Pictures
I KJENT STIL: Her er Milla som Alice i Resident Evil 5: Retribution fra 2012. Hun er også kjent fra filmer som Joan of Arc og Det femte element. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Milla Jovovich sender ektemannen nakenbilder