Mileys kjæreste gjør suksess i undertøyet

Ni år etter at hun ble oppdaget som 15-åring har vakre Stella blitt en av New Yorks mest etterspurte modeller.

KJÆRESTER: Miley Cyrus har hengt mye med flotte Stella Maxwell i det siste, og ryktene går om at det er mer enn vennskap mellom de to stjernene. Foto: Scanpix
KJÆRESTER: Miley Cyrus har hengt mye med flotte Stella Maxwell i det siste, og ryktene går om at det er mer enn vennskap mellom de to stjernene. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I april ble det slutt mellom Miley Cyrus (22) og kjæresten Patrick Schwarzenegger (21) etter at paret ble utsatt for utroskapsrykter.I en kort periode etter bruddet ble hun koblet til sin tidligere forlovede, skuespiller Liam Hemsworth (25), men ryktene døde fort ut.Nå er det modell Stella Maxwell (24) popstjernen skal ha falt for.

– De er superkomfortable med hverandre. De er definitivt kjærester, sa en kilde om paret til New York Daily nylig.Skjønnheten har irske foreldre og ble født i Belgia, men i dag deler hun tiden sin mellom stjernebyene Los Angeles og New York, hvor hun jobber som modell for undertøysmerket Victoria's Secret.Stellas familie flyttet til New Zealand da hun var fjorten år gammel, og det var her hun først ble oppdaget.Saken fortsetter under bildet.Siden den gang har det gått slag i slag, og den smellvakre blondinen har jobbet med store merker som Alexander McQueen og Marc Jacobs.

I år ble hun også utnevnt til én av de offisielle «Victorias Secret»-englene.Etter noen år i rampelyset er Stella godt vant med å treffe andre kjendiser, og 24-åringen har blant annet fått et nært forhold til modellkollega Barbara Palvin.– Alle menneskene i livet mitt er så unike. Jeg har vennene mine i New Zealand, i New York, i California... Også har jeg de vennene som er som familie. For meg havner Barbara i den kategorien, sa hun til V Magazine i juni.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.