Mileys kjæreste gjør suksess i undertøyet

Ni år etter at hun ble oppdaget som 15-åring har vakre Stella blitt en av New Yorks mest etterspurte modeller.

KJÆRESTER: Miley Cyrus har hengt mye med flotte Stella Maxwell i det siste, og ryktene går om at det er mer enn vennskap mellom de to stjernene. Foto: Scanpix
KJÆRESTER: Miley Cyrus har hengt mye med flotte Stella Maxwell i det siste, og ryktene går om at det er mer enn vennskap mellom de to stjernene. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I april ble det slutt mellom Miley Cyrus (22) og kjæresten Patrick Schwarzenegger (21) etter at paret ble utsatt for utroskapsrykter.

I en kort periode etter bruddet ble hun koblet til sin tidligere forlovede, skuespiller Liam Hemsworth (25), men ryktene døde fort ut.

Nå er det modell Stella Maxwell (24) popstjernen skal ha falt for.

FLOTT: Det er ingen tvil om at Stella passer godt inn som én av englene i "Victorias Secret"-gjengen. Her er hun på catwalken under fjorårets moteshow. Foto: Scanpix
FLOTT: Det er ingen tvil om at Stella passer godt inn som én av englene i "Victorias Secret"-gjengen. Her er hun på catwalken under fjorårets moteshow. Foto: Scanpix Vis mer

– De er superkomfortable med hverandre. De er definitivt kjærester, sa en kilde om paret til New York Daily nylig.

Skjønnheten har irske foreldre og ble født i Belgia, men i dag deler hun tiden sin mellom stjernebyene Los Angeles og New York, hvor hun jobber som modell for undertøysmerket Victoria's Secret.

Stellas familie flyttet til New Zealand da hun var fjorten år gammel, og det var her hun først ble oppdaget.

Saken fortsetter under bildet.

Siden den gang har det gått slag i slag, og den smellvakre blondinen har jobbet med store merker som Alexander McQueen og Marc Jacobs.

I år ble hun også utnevnt til én av de offisielle «Victorias Secret»-englene.

Etter noen år i rampelyset er Stella godt vant med å treffe andre kjendiser, og 24-åringen har blant annet fått et nært forhold til modellkollega Barbara Palvin.

– Alle menneskene i livet mitt er så unike. Jeg har vennene mine i New Zealand, i New York, i California... Også har jeg de vennene som er som familie. For meg havner Barbara i den kategorien, sa hun til V Magazine i juni.

POPULÆR: Stella er nå en av de offisielle Victoria's Secret-englene. Foto: SipaUSA
POPULÆR: Stella er nå en av de offisielle Victoria's Secret-englene. Foto: SipaUSA Vis merKjæresteryktene svirrer
Miley og Stella har vært gode venner en stund, men den siste tiden har de hengt sammen som erteris – noe det er mer enn nok bevis for på Instagram-kontoene deres.

Saken fortsetter under bildet.Miley har også utnevnt blondinen som et av ansiktene utad for sin egen organisasjon, The Happy Hippie Foundation, som samler inn penger til hjemløs ungdom innenfor LHBT-samfunnet (lesbiske, homofile, bifile og transpersoner).

Nylig avslørte popstjernen til Paper Magazine at hun har visst at hun var bifil siden hun var fjorten år gammel.

LES OGSÅ: Her poserer hun naken med kjælegrisen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer