- Miley vil forstørre brystene

17-åringen er fast bestemt...

FÅTT KRITIKK: Den unge stjernen sjokkerer med dristige antrekk og sceneshow, og har mottatt kritikk for det. Foto: Stella Pictures
FÅTT KRITIKK: Den unge stjernen sjokkerer med dristige antrekk og sceneshow, og har mottatt kritikk for det. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Tenåringsstjernen Miley Cyrus (17) er blant Hollywoods mest populære artister. Men hun har også mottatt mye kritikk, både på grunn av sine dristige antrekk og heftige sceneshow.

Og hennes siste påfunn kommer nok også til å få enkelte til å rynke på nesen.

Ifølge magasinet Star! skal Miley nemlig være fast bestemt på å operere brystene sine, som stjernen mener er alt for små.

- Miley har bestemt seg for å fikse på brystene, og hun insisterer på at foreldrene skal skrive under på papirene, noe som er påkrevd i og med at hun kun er 17 år, sier en kilde til bladet.

Kjendisbloggeren Perez Hilton skriver på sine sider at han ikke helt tror utsagnet er sant, men om det er det, synes han ikke mye om det.

«Med tanke på at Miley sannsynligvis betaler foreldrene sin husleie, tror jeg ikke de har så mye valg. Men ærlig talt, vi håper virkelig at Miley ikke kommer til å gjøre dette», skriver bloggeren.

Kildene hevder Cyrus ønsker seg bryster på størrelse med den tidligere Hugh Hefner-kjæresen Holly Madison.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Må være sexy for å klare seg