- Miley treffer eks-forloveden i det skjulte

- Det er bare noen få personer som vet om det, sier en venn av den nysingle popstjernen.

PRØVER IGJEN? I fire år var Miley Cyrus sammen med Liam Hemsworth. Nå skal de ha tatt opp kontakten igjen. Bildet er tatt sommeren 2012. Foto: NTBscanpix
PRØVER IGJEN? I fire år var Miley Cyrus sammen med Liam Hemsworth. Nå skal de ha tatt opp kontakten igjen. Bildet er tatt sommeren 2012. Foto: NTBscanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden ble det kjent at forholdet mellom Miley Cyrus (22) og Patrick Schwarzenegger (21) hadde gjort det slutt etter fem måneder som kjærester.

Bruddet kom like etter at det dukket opp bilder av Schwarzenegger tett omslynget med en annen jente, mens han var på spring break i Mexico i mars.

Kort tid etter at popstjernen dumpet Patrick dro hun på party-tur til Las Vegas og klinte til med to ulike personer.

Og nå kan det se ut som om hun er på vei tilbake i armene til eks-forloveden Liam Hemsworth (25).

- De har hengt sammen i Los Angeles, men det er bare noen få personer som vet om det. Det er absolutt mulighet for at de begynner å date igjen, forteller en venn av Hemsworth til UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

SLUTT: Miley skal ha dumpet Patrick Schwarzenegger på grunn av utroskap. Noe han selv nekter for at har skjedd. Foto: NTBscanpix
SLUTT: Miley skal ha dumpet Patrick Schwarzenegger på grunn av utroskap. Noe han selv nekter for at har skjedd. Foto: NTBscanpix Vis mer

«The Hunger Games»-kjekkasen fridde til sangfuglen sommeren 2012 etter at de hadde vært sammen i tre år.

Men i september året etter gikk forholdet i tusen knas. Da hadde det i lang tid allerede versert rykter om at det var trøbbel mellom dem og at bryllupet ville bli kansellert.

- Liam ville ikke ha kontakt med henne etter bruddet, men hun fortsatte å tekste ham. Til slutt begynte han å svare henne, og de sjekket med hverandre nå og da hvordan det stod til, forteller en annen kilde til nettstedet.

Den australienske skuespilleren skal likevel gå varsomt frem i forhold til Miley.

- Liam har noen tøffe historier fra forholdet deres, men han snakker alltid om hvor morsomt de hadde det sammen og hvor bra kjemi de hadde, sier kilden.

LES OGSÅ: Anne Hathaway sjokkerte på Mily Cyrus-vis