SYK: Etter at en av hundene hennes døde har Miley Cyrus vært trist og lei seg. Nylig fikk hun influensa og ble tirsdag kjørt til sykehuset da hun fikk en allergisk reaksjon på antibiotika. Foto:  Splash News/ All Over Press
SYK: Etter at en av hundene hennes døde har Miley Cyrus vært trist og lei seg. Nylig fikk hun influensa og ble tirsdag kjørt til sykehuset da hun fikk en allergisk reaksjon på antibiotika. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

Miley til sykehus i all hast

Miley Cyrus fikk streng beskjed av legene å avlyse flere konserter.

SEOGHØR.NO: Tirsdag ble Miley Cyrus (21) kjørt i all hast fra en konsertarena i Kansas City til sykehuset i samme by. Ifølge TMZ hadde sangeren en alvorlig allergisk reaksjon og har fått streng beskjed av legene om å holde sengen.

De siste ukene har den unge sangstjernen slitt med influensa og skal ha hatt en allergisk reaksjon som følge av antibiotika.

Det har vært en tøff tid for Miley. Etter at hunden Floyd døde plutselig 1. april har sangeren vært svært nedfor og har bombardert Twitter med triste meldinger. Hun har også grått åpenlyst på scenen under flere av sine konserter.

TMZ skriver at årsaken til at Miley ble syk er at hun har festet vilt og fortrengt sorgene etter hundens død.

- Kilder nær Miley sier at hun har vært et «følelsesmessig vrak» etter at hunden Floyd døde tidligere denne måneden. Hun har grått ukontrollert og har ikke klart å sove, skriver TMZ.

Miley har avlyst sine konserter i Kansas og Charlotte.

LES OGSÅ: Avlyser konserter etter hundens død