SJOKKERER: Miley Cyrus tror at sitt nye album "Bangerz" kan gjøre like stor suksess som Jacksons klassiker "Bad". Foto: FameFlynet
SJOKKERER: Miley Cyrus tror at sitt nye album "Bangerz" kan gjøre like stor suksess som Jacksons klassiker "Bad". Foto: FameFlynetVis mer

Miley sammenligner seg selv med Jackson

Sjokkerer med nye uttalelser.

SEOGHØR.NO: Miley Cyrus (20) har flere ganger den siste tiden sjokkert med sin adferd. Hun fikk massiv kritikk etter å ha danset en sexfiksert dans med Robin Thicke under MTV VMA i august.

I etterkant har hun vist seg naken både i musikkvideoen til «Wrecking Ball» og på forsiden til bladet Rolling Stone.

Nå er det Cyrus' uttalelser som skaper oppmerksomhet. I et nytt intervju sammenligner hun seg selv med den avdøde popkongen Michael Jackson.

Cyrus mener sitt nye album «Bangerz» kan bli en like stor klassiker som Michael Jacksons «Bad».

- Jeg har hørt gjennom albumet mitt 20.000 ganger for å være sikker på at det er perfekt. Jeg måtte sørge for at hver eneste detalj er perfekt. Det er album folk fortsatt hører på, som Jacksons «Bad», fordi det er så rått. Jeg vil at folk skal høre på mitt album på samme måte, sier hun ifølge The Sun.

«Hun sjokkerer popverdenen igjen. Å sammenligne seg selv til legenden Michael Jackson - det er nok litt i meste laget, selv til henne å være», skriver den britiske avisen.

LES OGSÅ: Miley kaster klærne på trykk