GIFTER SEG: Kilder forteller til NW Magazine at bryllupet til Miley Cyrus og Liam Hemsworth er rett rundt hjørnet. Foto: NTB Scanpix
GIFTER SEG: Kilder forteller til NW Magazine at bryllupet til Miley Cyrus og Liam Hemsworth er rett rundt hjørnet. Foto: NTB ScanpixVis mer

Miley Cyrus og Liam Hemsworth:

- Miley og Liam skal gifte seg neste måned

Bryllupet finner angivelig sted i Las Vegas.

(Seoghør.no): I januar gikk det rykter om at artisten Miley Cyrus (24) og skuespilleren Liam Hemsworth (27) hadde giftet seg i all hemmelighet på nyttårsaften.

Bryllupet har imidlertid aldri blitt kommentert av duoen selv, og nå svirrer ryktene nok en gang om at bryllupet mellom de to isteden skal stå neste måned. Det melder NW Magazine, ifølge Daily Mail.

- Paret skal smis i hymens lenker i Las Vegas neste måned. Akkurat nå er planen at det skal skje 4. juli, hvor familie og nære venner er invitert, forteller en kilde til magasinet.

Miley Cyrus og Liam Hemsworth har ikke kommentert rykteflommen.

Fant tilbake til ekskjæresten

Cyrus og Hemsworth ble sammen i 2010, men gjorde det kjent i 2013 at de hadde brutt forlovelsen.

I perioden etter bruddet hadde Miley Cyrus flere romanser, både med gutter og jenter.

I mai i fjor kunne imidlertid Hemsworth bekrefte at de to hadde funnet tilbake til hverandre.

- Når jeg føler noe, så velger jeg å gå for det. Jeg tar avgjørelser ut ifra hva som gjør meg lykkelig, hva jeg mener er rett og hva jeg vil. Mer enn det trenger jeg ikke å bekymre meg for, fortalte han om forholdet til GQ Magazine.

Da Miley Cyrus fem måneder senere gjestet «The Ellen DeGeneres Show» bekreftet hun at superparet hadde forlovet seg på nytt, da hun svarte på programlederens gratulasjoner.

Saken fortsetter under bildet.

ELSKER SITT NYE LIV: Liam Hemsworth og Miley Cyrus gleder seg over å ha funnet tilbake til hverandre. Her er de sammen i Malibu i desember. Foto: NTB scanpix
ELSKER SITT NYE LIV: Liam Hemsworth og Miley Cyrus gleder seg over å ha funnet tilbake til hverandre. Her er de sammen i Malibu i desember. Foto: NTB scanpix Vis mer

Skapte reaksjoner

Med dristig dans og minimale antrekk har Miley skapt reaksjoner for sin oppførsel etter at duoen skilte lag.

Popstjernen er kjent for å elske dyr, men ble i 2015 anklaget for dyremishandling da hun la ut bilde av hunden sin med neglelakk.

Likevel er det øyeblikket hvor hun tente på en sigarett da hun holdt takketalen sin under «MTV European Music Awards» de fleste husker best.

Saken fortsetter under bildet.

STILSKIFTE: Etter bruddet med Liam Hemsworth tok Miley Cyrus en helomvending stilmessig. Foto: EPA/JASON SZENES
STILSKIFTE: Etter bruddet med Liam Hemsworth tok Miley Cyrus en helomvending stilmessig. Foto: EPA/JASON SZENES Vis mer

- Jeg gjorde det fordi jeg visste fansen i Amsterdam ville elske det. Og jeg visste at alle ville reagere, skrev Miley og fulgte opp med en ny melding:

- Det var ikke noe jeg tenkte over. Jeg fant den i vesken og tenkte: «Det blir morsomt!». Jeg sa ikke til noen at jeg hadde tenkt å gjøre det. Folk må slutte å overtenke ting.

Sto på scenen under minnekonsert

Den siste tiden har imidlertid Miley Cryus roet seg ned.

Nylig spilte hun sammen med en rekke stjerner under «One Love Manchester»-konserten i England, til minne om terrorofrene etter Ariana Grande konserten forrige måned.

Til sammen 22 personer, inkludert syv barn, ble drept og flere ble skadd, etter at en selvmordsbomber sprengte seg selv etter konsertene 22. mai.

På konserten stilte hun med Ariana Grande, Robbie Williams, Justin Bieber, Miley Cyrus, Katy Perry, Usher og Pharrell Williams.

Dagen før konserten ble London vitne til nok et terrorangrep hvor sju personer ble drept og 48 skadd da tre gjerningsmenn kjørte ned en folkmengde med en varebil på London Bridge, før de etterpå angrep tilfeldige mennesker med kniv. Gjerningsmennene ble skutt og drept av politiet.

- Fantastiske

På tross av dette fant fans - inkludert flere av de skadde fra terrorangrepet 22. mai - veien til minnekonserten 4. juni. Mange ble også avbildet i t-skjorter med teksten «Vi står samlet», og «Vi elsker Manchester» på brystet.

Konserten ble åpnet med ett minutts stillhet, før Mumford & Sons-stjerna Marcus Mumford opptrådte, og proklamerte: «La oss ikke være redde».

LES OGSÅ: Holder Kardashian-barna unna internett

SANG SAMMEN: Ariana Grande og Miley Cyrus sang sammen på «One Love Manchester»-konserten i juni. Foto: NTB scanpix
SANG SAMMEN: Ariana Grande og Miley Cyrus sang sammen på «One Love Manchester»-konserten i juni. Foto: NTB scanpix Vis mer